keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Ekaa kertaa yökylään

Ollaan miehen kesäloman startatessa lähdössä ensimmäistä kertaa yökylään vauvan kanssa. Ollaan tässä parin viikon sisällä menossa itse asiassa kolmeenkin eri paikkaan, joten tulee reissailtua vähän enemmän. Viimeksi onkin oltu yö poissa kotoa joskus maaliskuussa, kun ei ison mahan eikä pienen vauvan kanssa viitsinyt suuremmin reissata.

Viikonloppureissuille tuntuu muutenkin aina olevan auto täynnä tavaraa (omat ja miehen vaatteet sekä koira ja sen tarvikkeet), joten vähän pelottaa, että miten ne tavarat nyt mahtuu mukaan. Kun mukaan pitäisi mahtua vauvan tavarat ja vaunut - ja kun mennään kuitenkin useammaksi päiväksi reissuun, joten vaatteitakin on oltava enemmän mukana. Ja vielä kun se turvaistuin vie yhden istumapaikan autosta. Voi olla Arttu-hauvalla hieman ahdasta takakontissa. :)

Pikkuhiljaa olen jo alkanut pohtimaan, että mitä kaikkea sitä tarvitsee mukaan, jottei mitään oleellista jää ottamatta. Mitä löytyy kyläpaikoista? Mitä kaikkea tarvitaan? Mitä saatetaan tarvita? Paljonko vaatteita on riittävästi? Millaiset kelit tulee olemaan, eli tarvitaanko mekkoja vai karvahaalareita - vai molempia?

Pakkauslista (josta ei tosin ole mustaa valkoisella) on melko pitkä ja Meean upouusi (pinkki!) laukku odottaa pakkaamista. Voi olla, ettei se tavarapaljous itkuhälyttimistä tuttipulloihin ja hoitoalustoista kantoreppuihin tule ihan yhteen kassiin mahtumaan. Voi myöskin olla, että mukaan tulee paljon sellaista, mitä ei tarvita - mutta ehkä näin ensimmäiselle reissulle parempi niin.

Onneksi tässä on tosiaan useampi reissu tiedossa. Jospa sitä ensimmäisen reissun jälkeen olisi viisaampi sen suhteen, että paljonko on tarpeeksi, eikä pakkaisi liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!