tiistai 1. heinäkuuta 2014

Isommat vaipat käyttöön!

Vähän huvitti itseänikin, kun aloin tätä bloggausta kirjoittamaan. Pieniä - mutta tärkeitä - on nämä vauva-arjen ilot.

Meillä nimittäin vaihdettiin nyt isompaan vaippakokoon. Ensimmäistä kertaa!

Alusta asti on ollut käytössä Liberon 1-koon vaipat, jotka on tarkoitettu 2-5 -kiloisille. Meea on ollut niin pieni, että ne vaipat ovat olleet ihan sopivia nämä ensimmäiset kaksi kuukautta. Yleensähän tätä vaippakokoa eivät vauvat kovin kauaa käytä (minkä on huomannut esimerkiksi siitä, ettei ykkösen vaippoja ole saatavilla isoissa pakkauksissa...) ja moni käyttää jo laitoksellakin suoraan kakkoskoon vaippaa. No, meidän neiti onkin vähän pienempi. :)

Nyt kun viiden kilon rajapyykki on lähestymässä, aloin jo viime viikolla katselemaan isompia vaippoja.

Liberolla koon 2 vaipat ovat 3-6 -kiloisille ja koon 3 vaipat 4-9 -kiloisille. Nyt kun painoa on (kotivaa'an mukaan) 4,8 kiloa, periaatteessa mikä tahansa näistä kolmesta vaipasta sopisi.

Kakkoskoon vaipat meillä on ollut jo muutaman päivän käytössä yövaippoina ja nyt sitten ihan koko ajan. Kolmosvaippaakin kokeiltiin, mutta se tuntui vielä hieman löysältä (etenkin reisistä) hoikalle tytöllemme. Luulen kuitenkin, että jää aika lyhyeksi tuo 2-vaipan käyttöikä meillä; eihän tässä ole kuin kilon verran aikaakaan sitä käyttää - eikä siinä tällä syömistahdilla varmaan kauaa mene, että kuusi kiloa on täynnä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!