perjantai 1. elokuuta 2014

Kääntöpaikkakekkerit

Täytyy kyllä todeta heti tämän bloggauksen alkuun, että Meea on tosi kiltti ja reipas tyttö! :)

Oltiin nimittäin lauantaina naapuruston legendaarisilla (ja jokakesäisillä) Kääntöpaikkakekkereillä. Kuumuudesta - ja illan edetessä myös metelöinnistä - huolimatta Meea jaksoi tosi hyvin olla kekkeröimässä mukana. Ja pahimmilta kitinöiltäkin vältyttiin.

Mentiin kekkereille viiden jälkeen ja kotiuduttiin puoli kahden aikoihin. Siinä välissä käytiin tosin kerran kotona (juhlapaikka kun oli meidän tien toisessa päässä, niin matka ei ollut pitkä), kun aurinkovarjosta huolimatta keli kävi turhan kuumaksi Meuskalle. Vilvoiteltiin kotosalla tunnin verran ja sitten taas jaksoikin Meea juhlia - aurinkokin oli jo vähän laskenut sillä aikaa.

Illalla ei meinannut Meea millään nukahtaa; vasta puoliltaöin tuli kunnon yöuni äidin sylissä. Siinä osasyy siihen, miksi viihdyttiin juhlissa niin pitkään; kun ei uni kuitenkaan tullut, niin sama se oli kanniskella ja nukuttaa vauvaa kotona tai ulkosalla. Ja kun uni tuli, sitä sitten riittikin pitkälle aamuyöhön asti - vaikka ensin oltiin metelissä, sitten kipattiin vaunuihin, kotona vähennettiin vaatetta ja laitettiin sänkyyn. Hyvät unenlahjat on neidillä. :)

Meuska tutustui kekkereillä myös lajitoveriinsa, naapurin puolisen vuotta vanhempaan tyttöön. Lupasivat tulevaisuudessa kontata kilpaa meidän tietä pitkin - kunhan Meea oppii konttaamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!