perjantai 1. elokuuta 2014

Kasa vaatteita - sopivia ja pieniä

Viime viikolla urakoin Meean vaatteiden parissa - siinä sitä urakkaa riittikin! Järjestelin nimittäin kaikki toistaiseksi isot, odottamassa olleet, vaatteet koon mukaan odottamaan käyttöä. On sitten vähän helpompi kaivaa jatkossa isompaa vaatetta esille, kun ei tarvitse käydä koko kasaa läpi. Jonkin verran sain jo uutta - nyt päälle sopivaa - vaatetta Meean vaatelipastoon; samalla siivoilin sieltä pienet pois.

Järkytyin taas siitä vaatemäärästä. Nyt suurinpiirtein sopivia vaatteita on nelilaatikkoinen lipasto täynnä ja lipaston päällä vielä laatikollinen paksumpia potkareita, yöasuja ja villavaatetta. Ja ulkovaatteet sekä juhlamekot roikkuu vielä erikseen naulakossa. Isompaa vaatetta on odottamassa äitiyspakkauslaatikollinen. Lisäksi on pieni Ikean kassillinen ulkovaatetta. 

Vaatteissa isoimmat koot ovat 74 tienoilla. Nyt on siis käytössä 62 ja pieni 68. Että varmaan pitäisi vaatteiden puolesta pärjätä aika hyvin ainakin seuraavat pari kuukautta? :D Täytyy tämän äidin vaan koittaa hillitä itsensä ostelulta. :)

Pientäkin vaatetta löytyy


No, vielä enemmän olin järkyttynyt siitä, kuinka suuri määrä sitä jo pieneksikäynyttä vaatetta löytyy. Ja koko ajan tulee lisää!

Olen pieniä vaatteita viime viikkoina heitellyt pelihuoneen nurkassa olevaan isoon Ikean kassiin. "Järjestelen nää sit joskus..." Viimeviikkoisen siivouksen jälkeen tuntui, että "joskus" pitää olla lähipäivinä. 

Alkuviikosta sitten kävin kasan kimppuun ja olihan siinä vaatetta. Eikä kaikkia oltu ehditty edes pitää päällä!

Meean pienet vaatteet!

Kun kasasta oli lajiteltu pois Meean mummilta, mummulta ja tädiltä saadut vaatteet (jotka palautan takaisin; on siis esim omalta äidiltäni saadut vaatteet minun vauvavaatteitani!), oli kasa silti suuri. 

Valikoin sieltä muutamia ihanimpia ja eniten pidettyjä vaatteita Meealle talteen; on sitten vanhempana mukava muisto itselle. :) Niitäkin tuli nyt säilöttyä jo melkoisesti, vaikka yritin melko kriittisesti valikoida. Etenkin kun noista isommistakin ko'oista varmaan tulee jatkossa vielä jonkinverran säilömisen arvoista vaatetta. 

Ne loput sitten ovatkin vähän ongelma. Suuria määriä en vaatteita viitsisi säilöä, eikä ole tuttavapiirissä tiedossa uutta pitäjääkään vaatekasoille. Osan jo laittelin FB-kirppikselle myyntiin, mutta tuntuu että sielläkin on niin valtavasti sitä vaatetta tarjolla, että saa nähdä, meneekö mikään kaupaksi. Että jos jollain on vauvanvaatteille tarvetta, niin täältä löytyisi edullisesti - hyväkuntoista, ehjää ja jopa ihan käyttämätöntä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!