lauantai 16. elokuuta 2014

Kohta opetellaan syömään!

Neljän kuukauden rajapyykki lähestyy ja kohta meilläkin opetellaan syömään - ihan oikeasti!

Ekat soseet pakastin jo tiistaina. Tällä viikolla olen kokannut Meealle pakastimeen porkkanan lisäksi bataattia, kukkakaalia ja parsakaalia. Jokainen omiksi jääpalan kokoisiksi annoksikseen, niin on sitten helppo yhdistellä eri makuja. :)

Uskomattoman helppoa ja nopeaa - onnistuu melko hyvin vauvanhoidon lomassakin; joko päikkäreiden (jopa niiden lyhyiden!) aikana tai sitten Meean istuskellessa Bumbossa tai makoillessa hoitoalustalla sen aikaa. Ei vaadi ihmeempiä kokkaustaitoja ja pienellä vaivalla saa melko ison satsin (siis vauvan annosmäärään suhteutettuna) valmiiksi.

Onhan siinä joo enemmän vaivaa kuin ostaa kaupasta purkkiruokaa. Mutta mieluummin minä itsekin ruuaksi syön kotiruokaa kuin eineksiä; miksei sitten samaa ajattelutapaa noudattaisi vauvan kohdalla? Etenkin kun pakastamisen ansiosta ei tosiaankaan tarvitse kokata joka päivä! Alussa annokset ovat niin pieniä, että me pärjätään näillä nykyisillä kokkailuilla varmaan kuukausi tai kaksi. :)

Vielä ei tosiaan ole soseita annettu; odotellaan ainakin tiistaiseen neuvolaan asti. Mutta tänään käytiin shoppailemassa ruokailua varten jo vähän tarvikkeita. Mukaan tarttui muutama lusikka, kannelliset kulhot/lautaset sekä tulevaisuutta varten jo nokkamukikin. Näillä päästään hyvin alkuun ja täydennellään astiavarastoja sitten kun tuo ruokailu alkaa sujumaan.

Nämä odottavat käyttäjäänsä. :)

Syöttötuolikin pitäisi ostaa; tänään käytiin jotain malleja jo katsomassa, mutta valinta on vaikea. Mutta siitä enemmän sitten ihan omassa bloggauksessaan tuonnempana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!