sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Alelöydöt eiliseltä

Pääsin eilen pitkästä aikaa shoppailemaan ilman pikkuneitiä kampaajalla käynnin jälkeen. Ja teinkin hyviä alebongauksia - luonnollisesti pikkuneidille. :)

Anttilan varastontyhjennyksestä löysin alelaareista superihanan Lotan & Lassin mekon. Ei ollut kuin kokoa 92, mutta kun hinta oli niin halpa, oli pakko ostaa varastoon. :) Kultaisen boleron ostin koossa 86, niin se todennäköisesti käy kesäjuhlien (kahdet rippijuhlat) mekkojen kanssa, jos kylmät kelit yllättävät. Yhteensä näillä juhlahepenillä hintaa oli kymppi - lisäksi mukaan tarttui kolmet sukat eurolla.

Juhlahepeniä pikkuneidille Anttilasta. 

H&M:llä pyörähdin varta vasten tsekkaamassa kympin paita+housut -tarjouksen tarjonnan Jyväskylän liikkeessä. Paita löytyi helposti, mutta housuvaihtoehdot olivat vähän huonot. Koska paita oli niin supersöpö, oli pakko jotkut housutkin kylkeen ottaa; en tiedä, onko valkoinen yhtään fiksu värivalinta, mutta muut värivaihtoehdot tässä mallissa olivat aika poikamaiset. Mallin puolestahan nämä housut ovat tosi ihanat.

Tämä yhdistelmä on jotenkin niin kiva, että voisin kuvitella pukevani nämä itsellekin - tosin ehkä paidassa pitäisi olla eri teksti. :D

Muutakin tuli shopattua, mutta nämä siis ne nimenomaiset ALE-löydöt.

Niin ja hiuksetkin on nyt eilisen reissun jäljiltä taas kuosissa ja musta väri palannut päähäni n. 1,5 vuoden tauon jälkeen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!