sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Mitä ihmettä 1-vuotislahjaksi?

Ekoihin synttäreihin on enää 1,5 kuukautta (apua, miten aika on voinut mennä näin nopeasti!) ja pikkuhiljaa synttäritkin lähestyvät. Mieleen on alkanut hiipiä ajatus "mitähän vastaan, jos joku kysyy Meean synttärilahjatoiveita?".

Rehellisesti sanottuna, en tiedä. 

Oikeastihan näihin aikoihin Meea tarvitsisi eniten sisustustavaroita omaan huoneeseensa; ostoslistalla on vielä ainakin verhot, lamppu ja seinänaulakko. Mutta koska tarkoitus on muuttaa pikkuneiti huoneeseensa reilusti ennen synttäreitä JA saada huone "esittelykelpoiseen" kuntoon synttäreihin mennessä, tippuvat nämä asiat kokonaan pois synttäritoivelistalta. 

Joskus aiemmin mietin, että Dublot ja nuppipalapelit olisivat hyviä synttärilahjatoiveita. Dublot ovatkin se ainoa toivelistalta löytyvä, koska niitä Meealla ei vielä ole lainkaan. Nuppipalapelejä on tämän vuoden aikana tarttunut matkaan kaksi (halpaa), jote ehkä niitäkään ei yksi tyttö enempää tarvitse.

Dubloista on iloa moneksi vuodeksi!

Muista hyvistä yleisistä 1vee lahjatoiveista taaperokärry ja potkuauto meiltä löytyy jo, samoin perässä vedettävä lelu. Leikkikeittiö on minusta ajankohtainen vasta seuraavilla synttäreillä - tai aikaisintaan ensi jouluna. Vaatteita on isot kasat tätä kokoa ja seuraavaa; sillä saralla ensikengät on ainoa tulevien kuukausien ostos, mutta nekin tahdon ostaa itse. Myös lakanoita on riittävästi, samoin ruokailuvälineitä.

Moni tuntuu toivovan 1-vuotislahjaksi leikkikeittiötä; minusta tämä ei ihan vielä ole ajankohtainen meille.

Oma mielikuvitus loppuu kesken ja aiheesta selaamissani bloggauksissa ei juurikaan muita lahjaideoita ole.

Mitä teidän taaperot toivoivat/toivovat ekoilla synttäreillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!