torstai 26. maaliskuuta 2015

Ihanimmat ihanuudet käytössä, vol 3

Huh, taas kului vähän aikaa, vaikka piti laittaa tämä postaus heti edellisen perään... Pitää nyt yrittää kuroa aikaa kiinni, jotta ne TÄMÄNHETKISET (ja ehkä jo tulevaisuutta varten hamstratut!) ihanimmat ihanuudetkin saisi esittelyyn blogiin. :)

Tässä siis vaatesatoa puolen vuoden iästä vuodenvaihteeseen asti, eli reiluun 8 kk ikään. Nää kuvat olikin helppo kaivaa, kun vaihdoin vuodenvaihteessa puhelinta, niin koneelta löytyi tallesta ne vanhan puhelimen kuvat.

Ja taas kerran tässä huomaa, että vaikka välillä tuntuu, että omaa vauvaa tulee kuvattua ihan älyttömästi, on osa niistä ihanimmista vaatteista tai vaateyhdistelmistä jäänyt totaalisesti kuvaamatta... :(

Neiti 6 kk. Hiuspantaa sai pitää päässä tasan kuvauksen ajan. :D

Kimperin pipo oli yksi luottavarusteista viime syksynä. Kevääksi täytynee hankkia isompaa kokoa. :)

Toinen ihana pipo viime syksyltä; pöllöpipo mahtuu edelleen, joten tullee olemaan keväälläkin käytössä. Haalarina äp:n haalari - joka myös minusta ihanan pirteän värinen, vaikka vähän poikaväreissä onkin. 
Puolivuotiskuvauksissa Studio Varjolla päällä yksi lempparibodeista sekä iiiiihana lintumekko (jonka käyttökerrat jäivät harmillisen vähäisiksi!).
Tällä ajanjaksolla pidettiin päällä enimmäkseen bodeja, mutta muutama paitakin on kuviin eksynyt. Hello Kitty -paita on sopivan tyttömäinen, vaikkei olekaan kovin vaaleanpunainen. Velourhousujen alla ihanat sukkikset eläinkuvioilla. :)
Tämmösiä pipoja meiltä löytyy kaksikin erilaista; toinen on vähän ohuempi (ja isompi), joten tätä kuvassa olevaa tuli talvella enemmän käytettyä. 
Yksi lempparibodeista. :) Jatkopalan kanssa tämä edelleen (juuri ja juuri) mahtuu päälle!
Tämä H&M:n tonttuasu oli itseasiassa päällä vain kerran - joulukorttikuvauksissa. 

Jouluaatoksi neiti sai päälleen mummun ostaman tonttumekon. 
Lempparibody ja lempparihousut. Nämä oli tiuhaan käytössä loppuvuodesta. :)
Yleensä ulkoillessa suosin toppahaalaria, koska se on vaan niin paljon helpompi pukea. Tämä ihana Cirafin takki+housut -setti pääsi päälle onneksi muutamaan kertaan. Ja kissapiposta on tullut nyt alkuvuodesta uusi piposuosikki; suojaa korvia tuulelta, ei ole liian paksu, mutta kuitenkin lämmin - ja ennen kaikkea söpö! :)

Joululahja-farkuista en löytänyt muuta kuvaa - eikä housut oikein tässäkään kunnolla näy... Hienot ne olivat silti - eivät ehtineet monesti jalkaan, kun olivat aika naftit jo saadessa. 

Tämä ja vastaava pinkki nallenkuvalla varustettu body olivat myös kestosuosikkeja. :)
Joululahjapaita testikäytössä joulunpyhinä; kasvunvaraa oli vielä tuolloin, nyt on sopivamman kokoinen neidille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!