torstai 12. maaliskuuta 2015

Verhokangas valittu

Lampputilaus on vielä tekemättä, mutta valitsin tässä välissä verhokankaat lastenhuoneeseen.

Sisustus on muuten pääasiassa vaaleanpunaista ja valkoista, joten halusin verhoihin vähän väriä. Koska verhot ovat sisustuselementti, jota mielestäni voi vaihtaa ainakin kerran pari vuodessa, päädyin nyt tilaamaan kesäverhot pikkuneidille.

Ja onhan tämä kuosi ihana kesäisen raikas!

Kesäistä pöllökuosia. 

Naapurimme lupasi Meealle verhot ommella "naapurinapuna", joten saadaan sitten juuri mieluiset. Mittailin juuri verhokankaan pituuden niin, että verhot peittävät ikkunan ja jäävät nojatuolin yläpuolelle. Näin ne eivät (ehkä) tule ihan niin paljoa revityiksikään - Meealla kun on tapana kiskoa verhoja ja mennä niiden taakse piiloon etenkin olkkarissa. :)

Syksyksi/talveksi voisi sitten katsella jotain vaaleanpunaisempaa, ehkä ihan vaan tähti- tai pallokuviolliset verhot. Ehkä harmaata ja vaaleanpunaista? Alun perin ajattelin tilata samalla toisetkin verhokankaat nettikaupasta, mutta ei löytynyt mitään niin kivaa kangasta. Joten nyt on sitten vielä aikaa miettiä, että millaiset verhot pikkuneidille syksyllä vaihdetaan. Josko löytyisi valmisverhot, niin pääsisi helpommalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!