maanantai 9. maaliskuuta 2015

Lastenhuoneen sisustus etenee lampulla

Lastenhuoneen sisustus on edennyt ja Ikeasta tarttui keskiviikkona mukaan kasa tavaraa - myös edullinen matto (jota ei itse asiassa ollut edes mukana aiemmassa mattobloggauksessani).

Nyt isoimmista hankinnoista on jäljellä enää lamppu ja verhot.

Verhot Meean huoneeseen tulevat olemaan aika täydelliset, koska ihana naapuri lupasi ne Meealle ommella toiveiden mukaan. Pitäisi vaan etsiskellä sopiva kangas nettikaupasta ja laittaa tilaus matkaan - kävin jo vilkuilemassa, että valinnanvaraa on runsaasti! Verhot minusta onkin sellainen sisustuselementti, jota voi muutaman kerran vuodessa vaihtaa, joten niitä voi tilata useammatkin. Jospa nyt löytyisi ekoiksi verhoiksi joku kesäinen raikas kuosi. 

Lampun valinta on itse asiassa ollut melko helppoa. Valtaosa lastenhuoneen (edullisista) valaisimista on plafondeja tai riisipaperivalaisimia; kumpaakaan mallia en halua ostaa. Plafondi on jotenkin 90-lukua ja sopii minusta paremmin vessaan tai tuulikaappiin kuin lastenhuoneeseen. Riisipaperivalaisimet ovat ihan kivan näköisiä, mutten luota niiden turvallisuuteen. 

Olen löytänyt kaksi täydellistä lamppua, mutta tilaus on tekemättä, koska en osaa päättää, kumman Meealle tilaisin. Kumpikin näyttää hyvältä ja hintakin on sama. Ovat aika samantyylisiä, joten eipä tässä hirveästi eroa ole kumman tahansa tilaisi. 


Tämä Lekmerin ihanuus (50e) on tosi hellyyttävä. Tämän kanssa verhoissakin voisi olla pöllökuosia. 

Toinen samantyylinen Lekmeristä (55e); löytyy myös Ellokselta vitosen halvemmalla. Tämäkin sopisi hyvin Meean huoneeseen. 


Aika hyvällä mallilla siis tämä sisustaminen; mahdollisesti jo ensi viikonloppuna saadaan muutettua Meea omaan huoneeseensa ja fiksataan sitten loput tavarat paikalleen maaliskuun edetessä. DL:hän on synttärit, joten ei tässä enää hirveästi aikaa ole! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!