maanantai 19. lokakuuta 2015

Kiireinen syysloma

Vietin viime viikon syyslomaa ja huhhuh, että olikin touhua viikon aikana.

Lomani osui (vahingossa) samaan kohtaan virallisen syysloman kanssa, joten kerhot ja avoin päiväkoti olivat viikon tauolla, eikä syyslomaviikosta johtuen päiväkotitutustumisiakaan ollut viime viikolla. Ajattelinkin panostaa viikon aikana ruuanlaittoon, keskeneräisiin projekteihin sekä meneillään olevaan valmennukseen.

Syysloma-seuralaisen kanssa mm. rakenneltiin torneja. :)

Kun päiväkotielämä alkaa pian, ajattelin helpottaa tulevaa arkeamme kokkaamalla mahdollisimman paljon jo etukäteen pakastimeen. Sen lusäksi valmennuksen innoittamana panostin tällä viikolla itsetehtyyn ruokaan, välttelin eineksiä ja lisäsin ruokaan kasviksia mm. salaatin muodossa. Kun nyt kerran oli reippaasti normaaliviikkoa enemmän aikaa!

Ja tulihan sitä viikon aikana kokattuakin! Kaikki nämä joko syötäväksi ja/tai pakastimeen:
- tonnikalavuoka x 2 (Meealle oma allergiaversio)
- kinkkukiusaus
- salaatti x 2 (tiistaina ja lauantaina)
- kasvissosekeitto (vaatimattomat 7 litraa!)
- uunimakkarat ja perunamuusi
- avokadopasta
- lasagne
- kanatortillat
- avokado-fetataskut

Kunnon kokkailut käynnissä! Tonnikalavuoka otettu juuri uunista, kasvissosekeitto ja perunat muusia varten porisemassa ja uunimakkarat menossa paistumaan. 


Näiden kaikkien kokkailujen (ja lapsenhoidon) ohella ehdin vielä muutakin. Tiistai-iltana olin Nosh-kutsuilla naapurissa. Valtaosa keskiviikosta vierähti shoppailureissulla. Laitoin Meean pieniä talvivaatteita nettikirppiksille myyntiin. Täytin neuvolan Esikko-lomaketta ylihuomisen neuvolakäyntiä varten. Tein valmennuksen tehtäviä, kommentoin keskusteluja ja pohdin omia tavoitteitani. Kirjoittelin blogia; julkaistujen lisäksi raapustin muutaman pidemmän bloggauksen lähes julkaisuvalmiiksi. Kudoin sukkaa, katselin telkkaria ja luin lehtiä. Rakentelin palikoista torneja ja katselin Fröbelin Palikoita.

Menossa keskiviikkoiselle shoppailureissulle bussilla. 

Kiva ja nopeasti kulunut viikko, vaikka loppuviikosta iskenyt flunssa ja pikkuneidin rikkonaiset yöt vähän ovat rajoittaneet jaksamista. Onneksi olin ahkera heti alkuviikosta! :)

Nyt onkin luvassa tämä viikko töitä, ensi viikko "kesälomaa" ja sitten alkaa (jälleen) uusi arki, kun Meea aloittaa päiväkodin!

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!