torstai 8. lokakuuta 2015

Talvihaalariksi Reima Gotland

Talvihaalari on nyt valittu ja tilattu!

Bongasin Elloksesta tarjouksessa olleen Reiman Gotland-haalarin - joka oli oman talvihaalaripohdintani kärkipäässä, ehkä jopa ykkönen.

Hyvä suomalainen merkki, varmaan parhaat tekniset ominaisuudet, taaperomalli, lämmin ja kestävä. Ja kuulemma hoikalle pitkäjalkaiselle hyvä malli.Haalari on vielä matkalla meille, enkä viikonloppuna kiertämistämme kaupoistakaan löytänyt tätä päälle sovitettavaksi. Mutta uskoisin tämän haalarin olevan juuri passeli meidän Meealle. Koon kanssa vähän joutui arpomaan, joten toivotaan, ettei 92-kokoinen haalari aivan liian iso ole. Vaikkakin reiluhan sen pitää olla, jotta mahtuisi vielä maaliskuun pakkasilla.

Talvi alkaakin toden totta tehdä tuloaan; meillä on ollut tällä viikolla aamuisin jo seitsemän astetta pakkasta! Päivän edetessä toki kääntyy plussan puolelle, mutta silti.

Kuomat ja kunnon topparukkaset vielä puuttuu, mutta täytyy nekin käydä lähipäivinä ostamassa. Toistaiseksi on onneksi haalarinkin suhteen pärjätty vk-haalari + fleece -yhdistelmällä, mutta kyllä ne toppavaatteet tulevat pian ajankohtaiseksi.

Joko teillä on talvikamppeet hankittuna? 


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!