maanantai 26. lokakuuta 2015

Parhaat kirppislöydöt: välikausikengät

Oltiin jo menossa syksyllä ostamaan välikausikenkiä Meealle kaupasta uutena, kunnes päätin kuitenkin tsekata FB:n ulkovaatekirppiksen tarjonnan. Ja sieltähän löytyikin sitten oivat välikausikengät tälle syksylle - itse asiassa kaksin kappalein.

Samaan pakettiin kuului siis kahdet vk-kengät. Toiset jo vähän huonokuntoisemmat ja tulivat ikäänkuin kaupan päälle; kysyin hintaa myös pelkille yksille kengille postikuluineen ja sen perusteella näille huonokuntoisimmille jäi hintaa vain neljä euroa. Siksi sitten ostin nekin varakengiksi.Violetit Vikingin vk-kengät siis ne paremmat ja niitä meillä onkin nyt syksyllä pääasiassa käytetty.

Tosi hyvässä kunnossa, eikä kulumaakaan juurikaan ole. Tässä tänään otetussa kuvassa ovat tosin kuluneemmat kuin ostaessa; Meea nimittäin sotki toisen kengän kärkeen tahran purskauttamalla pari viikkoa sitten hedelmäpussin sisällön haalarin rinnuksille ja kengän päälle... Ja onpa näissä viikonlopun metsäreissun jäljiltä vähän kuraakin näkyvissä...

Nämä kengät vaikuttavat myös ihan hyviltä jalkaan; Viking on kehuttu merkki ja taidan liittyä sen kehujien joukkoon.Ns. kaupan päälle mukana tulivat Reiman vaaleanpunaiset kengät.

Näissä vähän enemmän kulumaa etenkin kärjissä, mutta pitävät edelleen vettä, eivätkä ole rikki mistään. Sillä tavalla siis vielä ihan käyttökelpoiset kengät. Pari kertaa on tullut laitettua nämä jalkaan kotioloissa, mutta mieluummin puen nuo violetit Vikingit. Ihan jo siksikin, että ne violetit miellyttävät ulkoasultaan minua enemmän. :) Mutta jos noihin Vikingeihin näitä ihan yleisestikin vertaa, niin Vikingin kyllä ovat huomattavasti paremmat. Paremman näköiset, helpommat pukea ja istuvat paremmin jalkaan.

Niin ja se hinta? Kahdet kengät postikuluineen 22 euroa. Käytännössä siis n. 12 euroa Vikingeille ja 4 euroa Reimoille. Ei paha.

Välikausikenkien käyttöaika on kuitenkin niin lyhyt - jos/kun nämä kengät eivät enää keväällä jalkaan mahdu - että olisi kyllä ollut aika turhaa tuhlata kuuttakymppiä näihin kenkiin uutena. Jos ei kovasti enempää Meea sotke kenkiä, niin eiköhän näistä lähestulkoon omat rahat saa takaisin.

Talvikenkiin sen sijaan haluan panostaa enemmän, eikä käynyt mielessäkään ostaa Kuomia käytettynä - vaikka tarjontaa kyllä olisi ollut.

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!