tiistai 6. lokakuuta 2015

Masusta misuksi -valmennus starttasi eilen!

Kirjoittelinkin toissapäivänä, että pääsin mukaan Masusta misuksi -valmennukseen.

Valmennus starttasi eilen maanantaina ja on nyt jo kovaa vauhtia käynnissä - oma innostus on huipussaan ja pitää vaan toivoa, ettei innostus hiivu.Ensimmäisellä viikolla valmennuksessa on teemana ruokavalio. Ajattelin kirjoittaa jokaisesta viikosta ja viikon teemasta oman postauksensa kuluneen viikon jälkeen - mutta halusin kuitenkin jo nyt alkuun kirjoittaa vähän ensivaikutelmia valmennuksesta.

Valmennuksessa tehdään tehtäviä, saadaan ohjeita oppaiden yms muodossa sekä keskustellaan asioista ryhmäläisten kanssa. Kaikki vaikuttaa oikein hyvältä näin ensipäivinä. Jostain ihmeestä olen eilen ja tänään löytänyt aikaakin materiaaleihin tutustumiseen, keskusteluihin sekä tehtävien tekoon!

Erityisesti vertaistuki - tai pikemminkin vertaispaine - on erittäin hyvä asia! Kun esimerkiksi tehtävien osalta näkee, että muut ovat ne tehneet ja niihin panostaneet, niin itsellekin tulee painetta tehdä tehtävät (kunnolla) ja tsempata. Toivon, että vertaispaine auttaa myös jatkossa pysymään tavoitteissa.

Hyvää on ollut myös tuo ryhmämuotoinen toiminta verkossa, sillä on voinut kysyä mieltään askarruttavia asioita - ja saanut apuja sekä vetäjiltä että muilta ryhmäläisiltä. Kun kerran tällaiseen valmennukseen olen päässyt mukaan, aion myös hyödyntää foorumia ja aktiivisesti kysellä kaiken, mitä mieleen juolahtaa.

Itse olen yrittänyt suhtautua valmennukseen mahdollisimman realistisesti ja edetä pienin askelin. Koska arki tosiaan on tällä hetkellä melko hektistä, ei mikään totaaliremontti tulisi onnistumaan - eikä se onneksi ole valmennuksen tavoitekaan. Suurin tavoitteeni onkin se, ettei homma kaadu alkuinnostuksen jälkeen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!