maanantai 12. lokakuuta 2015

Parhaat kirppislöydöt: Livekirppiksen antia 20 eurolla!

Vietin viikonloppua vanhempieni luona ja käytiin lauantaina kirppiskierroksella (ja vähän muutenkin shoppailemassa). Katsastettiin kaiken kaikkiaan neljä kirppistä, joista yksi - Kirpputori Piparuuti Orimattilassa - vei ylivoimaisen voiton.

Kirppis oli siis muutenkin minun makuuni; kohtuullisen pieni ja siisti - eikä liikaa porukkaa säntäilemässä hyllyjen välissä. Ja mikä parasta - tein aivan mahtavia löytöjä!


Tässä kuvassa omat ostokseni kyseiseltä kirppikseltä. Ja mihin hintaan?

20 euroa koko kasa!

Tästä nipusta on nyt pakko nostaa esille nämä kolme uskomattoman hyvää löytöä - tuo mekko ja t-paita olivat vähän sellaiset "no kai nääkin nyt vois ostaa" -ostokset, mutta nämä kolme muuta nappasin samantien käteen nähdessäni ja pidin tiukasti kiinni!

1) KappAhl Kaxs talvihaalari
Kyseinen haalarihan oli omassa talvihaalaripohdinnassani kärkisijoilla. Ykköshaalari tuli jo tilattua ja kakkoshaalarin mentävä kolo Meean vaatekaapista vielä löytyi. Nyt ratkesi sitten sekin ongelma! Kaxsin pinkki haalari, jossa hieman kulumaa lahkeiden mustissa kohdissa - kuitenkin täysin ehjä, tahraton ja mielestäni melko hyvässä kunnossa. Hintaa vaivaiset 7 euroa - ovh kun kuitenkin on 90 euroa! Eihän tätä voinut jättää kirppisrekkiin lojumaan! Haalarin kokolapussa tosin luki 98, mutta minusta ei näyttänyt kovin isolta - vaikka meillä muuten on käytössä koko 86-92. Testasin tätä kotona Meean päälle, niin ei tämä kovin reilu ole - menee varmasti meillä jo tämän talven haalarina. Itse asiassa tuo olka-haara -mitta oli sen verran napakka, että 92-koon haalari ei varmaan edes olisi kevättalvella enää mahtunut.

2) Tintun talvihattu
Tintun vaatteet ovat ihania, mutta myös aika ihanan hintaisia. Sen vuoksi en niitä ole vielä raaskinut ostaa. Mutta kun tämä kaunokainen osui silmiin, oli pakko ottaa heti mukaan. Neljä euroa! En löytänyt kyseistä hattua enää Tintun verkkokaupasta, eli lienee vähän vanhempi malli. Mutta onhan hyväkuntoisella hatulla nyt silti enemmän arvoa kuin neljä euroa.

3) Käyttämättömät sisätossut
Ostin Meealle jo päiväkodin aloitusta varten ihanat kissa-sisätossut, mutta kun tuo jalka kasvaa melkoista tahtia, niin ne 23/24-koon tossut eivät varmaan kovin kauaa mahdu (etenkin kun Meealla muuten on jo 24-25 -koon kenkiä käytössä). Nämä 24/25-koon tossut ovatkin sitten jemmassa, kun nykyiset tossut jäävät pieneksi. Vähän oli siis kasvunvaraa vielä näissä, kun testasin jalkaan. Vaikken tämän mallisista tossuista niin paljon tykkääkään, ovat nämäkin kuitenkin jalassa ihan mukavat - ja ilmeisen suositut näyttivät olevan myös Meean päiväkotiryhmässä. Pohjat ovat uutuutta hohtavat, eli nämä tossut eivät välttämättä ole edes koskaan käyneet jalassa. Hintaa vaivaiset 3,50e.

Näiden ostosten lisäksi äitini osti Meealle muutaman autolelun muutamalla eurolla. Niiltä muilta kirppiksiltä mukaan tarttui yksi paita eurolla ja puinen auto/palikkalelu eurolla. Jäi kuvaamatta tähän kollaasiin, koska olivat eri kirppiksiltä. :)

Tosi harvoin tulee nykyisin käytyä livekirppiksillä, koska netissä kirppis-shoppailu(kin) on niin paljon helpompaa. Postikulut tosin ovat nykyään sen verran suolaiset, että se vähän rajoittaa tuota omaa shoppailuvimmaa. Tämä livekirppis-kokemus oli sen verran positiivinen, että täytynee jatkossa kirppistellä enemmänkin - en edes muista, milloin kunnolla olisin kirppiksellä käynyt viimeksi. Kesällä pyörähdettiin omalle paikkakunnalle auenneella kirppiksellä, mutta ei sielläkään ole tullut käytyä nyt syksyllä. Selkeästi pitäisi käydä enemmän, kun kirppikseltä näin hyviä löytöjä tekee! :)

Suositko ennemmin live- vai nettikirppiksiä? Mikä on paras kirppislöytösi livekirppikseltä?

p.s. Ajattelin muuttaa hieman tätä kirppislöydöt-sarjan otsikointia. Jatkossa blogisarjan nimi tulee entiseen tapaan löytymään otsikosta, mutta ajattelin mahduttaa otsikkoon mukaan myös lyhyen tiivistelmän bloggauksen sisällöstä. Että mitähän kirppislöytöjä tämä kyseinen bloggaus mahtaa sisältää. Jaksaessani käyn muuttamassa myös noiden aiempien kuuden bloggauksen otsikot tämän saman kaavan mukaiseksi. :)

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!