maanantai 13. kesäkuuta 2016

Reseptejä blogiin!

Olen hiljattain jakanut muutaman reseptin tänne blogiin; ainakin kanawrapit, tuorepuuro ja maidoton/munaton täytekakku. Koska erilaiset teemat ja teemabloggaukset miellyttävät minua, ajattelin aloittaa "resepti-bloggaussarjan" - joka jatkuu tästä hetkestä hamaan tulevaisuuteen. Ei tämä ole mikään virallinen bloggaussarja edes - kunhan raapustelen ylös meidän perheen luottoreseptejä.

Ja ei, nämä reseptit, joita tulen jatkossa blogissa esittelemään, eivät ole omia reseptejäni. Ja useimmiten aika suoraan kopioituja keittokirjasta/lehdestä/blogista tms. Jotkut voivat olla jopa täysin samoja kuin alkuperäisessä ohjeessa, mutta useimmiten olen kuitenkin muuttanut jotain ohjeesta (tai joissain tapauksissa jopa yhdistellyt useampaa ohjetta).

Nämä reseptit - kuten nuo aiemmatkin esittelemäni - ovat joko niitä, joita meillä tehdään usein tai jotka ovat jo ensimmäisellä kokeilukerrallaan vakuuttaneet. Niitä, joihin ystäväni ovat pyytäneet minulta reseptiä maisteltuaan kokkailujani. Ja onpa mielessä sellaisiakin, joihin itse olen pyytänyt reseptin muualta. Useimmat reseptit ovat myös niitä, jotka osaan kokata jo ilman reseptiin turvautumista.

Ensimmäisenä mielessä on ainakin cheddar-sipulipiirakan, kanaruukun, tonnikalavuuan, kookosmarinadin sekä yrttisen peruna-kikhernesalaatin ohjeet - nämä tulen julkaisemaan blogissa hetimmiten, kun saan ne vaan kirjoitettua (ja ehkä kokattua kertaalleen, jotta saan kuvat bloggaukseen!).Miltä resepti-blogisarja vaikuttaa? Millaisia reseptejä toivoisit minun jakavan?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!