sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

TEHO Sport Buzz - proteiinipatukoita buzzaamassaPääsin Buzzadorin kautta testaamaan TEHO Sport Proteiinipatukoita. Nämä - kuten muutkin - proteiinipatukat on tarkoitettu joko treenin jälkeiseksi palauttajaksi tai aterian/välipalan korvikkeeksi.

Koska oma treenaaminen on vähäistä, testailin näitä lähinnä välipalan korvikkeena. Olen sen verran "ateriauskollinen", että aterioita en yleensä jätä väliin, enkä jotenkin luottaisi pelkän proteiinipatukan korvaavan koko ateriaa. Välipalana proteiinipatukka sen sijaan toimii mainiosti.

Testausaika oli sen verran lyhyt (kaksi ja puoli viikkoa), etten kovin montaa patukkaa ehtinyt maistella - etenkin kun viikon tästä ajasta podin angiinaa. Pääsääntöisesti proteiinipatukat olivatkin minulla työpäivien iltapäivän välipalana - johon ne soveltuivat loistavasti.

Välipalaa työpäivään - taas jaksaa! :)

Välipalan ominaisuudessa proteiinipatukka onkin aika hyvä tuote ainakin minulle. Pyrin ottamaan töihin iltapäiväksi välipalan mukaan joka päivä, mutta en välttämättä joka päivä syö välipalaa. Yleisin välipalani on jogurtti tai hedelmä - joista kumpikaan ei kovin montaa päivää säily odottamassa sitä päivää, kun välipalaa nautin. Siksi proteiinipatukka tuotteena toimii jopa paremmin!

Olen aiemmin syönyt jonkin verran proteiinipatukoita, mutta oikeastaan syy niiden vähäiseen maisteluun on ollut niiden maku. Olen löytänyt vain yhden oikeasti hyvänmakuisen proteiinipatukan. Lakritsin makuisen patukan, joka muusaantuu suuhun ja värjää hampaat mustiksi. Siksi proteiinipatukat eivät aiemmin ole olleet kovin suuressa huudossa omissa välipalavaihtoehdoissani.

Tämä TEHO Sport Proteiinipatukka sen sijaan oikeasti maistui hyvältä! Sain maisteltavaksi neljää makua; suklaa, hasselpähkinä, suklaa-banaani ja suklaa-marja. Hasselpähkinää en itse pähkinäallergiani takia voinut maistaa, mutta nuo kaikki muut maut - to-del-la herkullisia! Suklaa-marja on oma suosikkini, mutta eivät nuo muutkaan sille paljoa häviä! Kaikki kolme ovat maultaan parempia kuin ne aiemmin maistelemani (no ok, se lakritsi on yhtä hyvää - mutta paljon sottaisempaa syödä). Hyvän maun lisäksi TEHO Sport myös piti nälkää poissa riittävän kauan (eli päivällisaikaan saakka).

Hyvää ja täyttävää!

Varsinaista treenin jälkeistä palautusta ajattelin testaavani enemmänkin miehelläni, mutta hän meni telomaan nilkkansa, eikä ole nyt tänä kampanja-aikana päässyt harrastamaan mitään liikuntaa (hyvä että edes kävelemään!). Itsellä on jäänyt oman, miehen ja lapsen sairastelun takia lenkkeilytkin vähemmälle, enkä niinä harvoina kertoinakaan ole muistanut proteiinipatukkaa kaivaa kaapista lenkin jälkeen. Yhden proteiinipatukan mies ehti maistamaan futistreenien jälkeen ja kehui maun olevan hyvä ja patukan olleen kätevä välipala treenien jälkeen.

Lyhyestä kampanja-ajasta johtuen muutamia patukoita jäi vielä kaappiin odottelemaan. Sen verran hyviä nämä kuitenkin olivat (etenkin se suklaa-marja), että voipi olla, että jatkossakin tulee välipalaksi ostettua näitä!Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!