sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Jouluaskarteluna lumiukko

Pikkuneidin askarteluinnostusta on saatu nyt viime päivinä ruokkia, kun ollaan kotonakin askarreltu vaikka mitä.

Joulukorteista ja joululahjoista (joihin liittyy myös neidin askartelua) ei uskalla vielä blogissa kertoa sen tarkemmin, mutta ajattelin esitellä ihastuttavan lumiukon, jonka tekemiseen vaadittavat tarvikkeet neiti sai joulukalenterista tiistaina.Kolmen erikokoisen styroxpallon päälle muovailtiin Foam Clay -massaa ja neiti oli aivan fiiliksissä. Hän on aiemmin mummin kanssa tehnyt samasta massasta hämähäkkejä (ennen Halloweenia) ja muisti heti, että tämä on samaa massaa. Nämä helmimassat ovat aika hintavia (2 e per purkki ja lumiukkoon kului koko purkillinen), mutta ovat ne kyllä myös helppoja käsitellä! Ja ainakin meidän 2,5-vuotias oli todella innoissaan tällaisesta helposta askartelusta.

Kasasin lumiukon palloista hammastikkujen avulla ja nostettiin se hyllyn päälle kuivumaan. Monen monta kertaa Meea kyseli, että joko on lumiukko kuivunut. Oli nimittäin puhetta, että laitetaan sille sitten vielä silmät ja kaulahuivi.

Viimeistely venyi viikonloppuun, mutta lauantaiaamuna neiti kyllä siitä muistutti - jopa ennen joulukalenterin avaamista! :D Ja kylläpä siitä lumiukosta tulikin ihastuttava! Nyt se on kunniapaikallaan neitokaisen omassa hyllyssä. :)Lisää jouluaskartelua meidän perheessä on luvassa vielä; ihan jo siksikin, että joulukalenterista on tulossa vielä muita tarpeita askarteluun. Mikäli Meea innostuu, voidaan kaivaa askartelulaatikosta tarvikkeita vielä johonkin muuhunkin ja viettää esimerkiksi ensi viikonloppuna laatuaikaa askartelun parissa. :)

Ja on sitä jouluaskartelua harjoitettu päiväkodissakin; sieltä on jo kotiutunut lumihiutale ja ihastuttava kynttilä, jotka pääsivät kunniapaikalle keittiön ikkunaan.Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!