perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulukortit 2016

Taisin vuosi sitten joulukorttiaskartelujen jälkeen todeta, että ei enää joulukorttiaskartelua.

No, jouluvalokuvan saaminen korttiin tuntui tänäkin vuonna liian työläältä (vaikka aionkin tänään tai viimeistään aattona edes jonkinlaisen kuvan napata muistoksi), joten askartelemaanhan sitä taas päädyttiin. Ajattelin, että tämä on sellainen askartelu, jossa äiti on vaan assistenttina ja neiti tekee suurimman työn - mutta aika paljonhan sitä työtä taas kerran tuli äidille.

Mutta reippaasti neiti hoiti oman osansa!Kuusikorttien askartelu aloitettiin jo syksyllä, kun Meea sai piirteilyidensä ohella välillä piirtää myös paperin täyteen pelkkiä vihreitä kyniä käyttäen. Se oli muuten kovin tylsää Meean mielestä - siksi sitä tehtiinkin useassa osassa. :DÄiti välissä leikkeli noita vihreäsävyisiä papereita kuusen muotoiseksi ja liimaili korttipohjiin. Sitten päästettin taas neiti irti ja hän sai liimailla silkkipaperisilppua (jonka senkin äiti oli leikellut) joulukuusiin koristeeksi.
Loppu olikin sitten taas äidin hommaa, eli loppupelissä neidin osuus oli ajallisesti aika vähäinen, kun äiti teki kaikki valmistelevat työt. :D No, neiti oli kyllä tosi innoissaan liimaushommasta ja mielenkiintokin riitti yllättävän pitkään. Ei kylläkään tehty kaikkia kortteja yhdeltä istumalta - ihan niin hyvät hermot meillä kummallakaan ei ole - mutta aika monta korttia kuitenkin kerrallaan. Eli vaikeustasoltaan varmaan aika sopivaa puuhaa 2,5-vuotiaalle.

Vaikka siinä aikaa menikin, niin tulihan näistä nyt aika kivat. Pääsin myös perustelemaan aakkosleimasin-ostoni tarpeellisuuden miehelle, kun käytin leimasimia joulukorteissa - alkuperäisenä ideana oli kaunokirjoitus kullanvärisellä kynällä, mutta nämä leimasintekstit ovat kyllä pirteämmät.Ehkä silti ensi vuonna sitten ne kuvakortit? :D


*** Tämän bloggauksen myötä blogi vetäytyy joululomille muutamaksi päiväksi. Ihanaa ja rauhallista joulunaikaa kaikille! ***


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!