torstai 8. joulukuuta 2016

Kanatortillat

Hyvin alkanut reseptien keruu blogiin on hiljentynyt - osittain siksi, että en koskaan muista kuvata niitä "perusruokia". Niitä, joita kokataan kohtuullisen usein ja joista haluaisin saada reseptit talteen blogiin.

Nyt ajattelinkin tehdä rohkean valinnan ja saada täytettä blogiin herkullisella kanatortillareseptillä - vaikka kuva puuttuu. Blogia olen kyllä näpytellyt viime päivinäkin hyvin ahkerasti, mutta bloggaukset ovat luonteeltaan sellaisia, että ne uskaltaa blogissa julkaista vasta lähempänä joulua - tai joulun jälkeen. Joulukortteihin ja joululahjoihin liittyviä bloggauksia siis luvassa, mutta niiden julkaisua täytyy vielä malttaa odottaa hetki!

Mutta siihen reseptiin. En itse asiassa muista, mistä resepti aikoinaan on löytynyt. Jotenkin muistelisin, että jo opiskeluaikoinani Vaasassa näitä tortilloita tein ja pieni aavistus olisi, että eräältä opiskelukaveriltani resepti olisi tarttunut matkaan. Voi olla, että muistan väärin - joka tapauksessa nämä tortillat ovat olleet vakioresepti jo yli kymmenen vuoden ajan!

Kanatortillat


400 g broilerin fileesuikaleita
1 sipuli
1 pss fajita-mausteseosta
1 prk creme fraichea
1 paprika
1 pkt tortilloita
150 g mozzarella-juustoraastetta
1 kermaviili
1 taco-dippi

Paista kanat ja sipuli pannulla kypsäksi. Mausta fajita-mausteseoksella. Sekoita joukkoon purkki creme fraichea. Lisää joukkoon vielä pieneksi kuutioitu paprika ja anna kiehua hetki.

Levitä täytettä tortillalevylle ja kääri tortilla tiiviiksi rullaksi. Asettele rullatut tortillat uunipellille vierekkäin. Ripottele rullattujen tortilloiden päälle mozzarella-juustoraastetta.

Paista kiertoilmassa 175 asteessa n. 5-10 min, kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut. Tee sillä aikaa dippi, eli sekoita valmis jauhepussi kermaviiliin.

Tarjoa kanatortillat dipin ja raikkaan salaatin kera.


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!