tiistai 20. joulukuuta 2016

Lumiukkosoppaa päiväkodin tädeille

Viime vuonna tein päiväkodin tädeille joulumuistamiseksi ihanat cookiepurkit (jollaisen ottaisin mieluusti itsekin joululahjaksi!), tänä vuonna jatkettiin hieman samalla herkkulinjalla.

Päiväkodin henkilökunnalle on sinänsä vähän haastavaa miettiä joulumuistamista, kun ei kuitenkaan tunne heitä kovin hyvin. Mitään lapsen tekemään ihastuttavaa diy-juttua ei viitsi heille antaa ja koriste-esineitä yms varmaan tulee joka tuutista. Siksi ruokalahjat ovat minun mielestäni parhaat - ne (toivottavasti!) menevät joka tapauksessa käyttöön!

Eilen vietiinkin päiväkotipäivän päätteeksi tädeille lumiukkosoppaa!


Bongasin tämän ohjeen pari kuukautta sitten - muita lahjoja miettiessäni - ja tämähän soveltuu mainiosti päiväkodin tätien lahjaksi. Mukava ruokalahja, jolle tulee todennäköisesti käyttöä; talviaiheinen ja sopivasti lapsellinen. Aivan täydellinen!

Omiin lumiukkosoppiini ainesosiksi tuli annospakattua kaakaota, karkkikeppejä, vaahtokarkkeja ja suklaakarkkeja; mukiin pakattuna.Paketointi itsessään ei tällä kertaa ollut kovin kaunis, kun alkuperäinen ideani - pahvilappusen pakkaaminen mukin sisälle - ei toiminutkaan, kun mukit olivatkin alkuperäistä suunnitelmaa pienemmät. Piti soveltaa kiireessä uusi paketointimalli ja tämä nyt oli ainoa, jossa pahvilappunen ei rypistynyt kasaan... Pahvilaput kun oli jo valmiina (tai no, lähes valmiina), joten en jaksanut enää alkaa uusia versioita niistä kyhäilemään. Joten näillä mennään...Tämä idea oli sen verran hyvä, että väsäsin muutaman paketin joulupukin konttiin myös ilman mukia - hyvin toimivat nämäkin. Sellofaanipaketti itsessään on jo niin kivan näköinen, ettei tarvitse välttämättä edes lahjapaperia kääreeksi!

Ruoka-aiheiset lahjat päiväkodin tädeille tuntuvat olevan suosiossa ja omasta ideapankistani löytyy ideoita herkkulahjoihin vielä useammalle tulevalle vuodelle. Ainakin karkkikuuset ja pilttipurkeista tehdyt possut olisivat aivan ihastuttavia! Voi tosin olla, että vuoden päästä mielessä on jo jokin toinen ihana idea - niitä kun on Pinterest pullollaan. :)

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!