sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Kirje joulupukille

Tämä äiti kirjasikin jo blogin kautta neidin puolesta toiveita joulupukille, mutta neiti halusi itsekin vielä kirjoittaa joulupukille kirjeen.

Käytiin viime viikonloppuna kertomassa joulupukille ihan oikeastikin meidän lahjatoiveet (Meealle barbie, nukke ja joulukuusi - äidille lompakko, mielellään täytenä) - sen varsinaisen joulupukin kirjeen lisäksi.

Joulupukin juttusilla Prismassa.

Toiveita on kuitenkin tullut useammassa erässä ja tätä joulupukin kirjettä onkin kirjoitettu useampana päivänä. Lisäksi kirjasin tähän ylös myös noista viime viikonloppuisista - joulupukin kirjaan kirjatuista - toiveista myös joulukuusen; muut toiveet Meean listasta jo löytyivätkin.

Tämä joulupukin kirje on tehty ilman lelulehtien apua - niitä selatessaan kun neiti haluaisi aivan jokaisen tavaran, tai vähintään yhden per sivu. Siksi joulupukin kirjeeseen on kirjattu toiveita vain silloin, kun toiveet ovat tulleet spontaanisti.

Sen lisäksi neiti kirjoitti tänä aamuna ihan itse joulupukille kirjeen. Kirjaimista ei saa selkoa toistaiseksi kukaan (tuskin edes pikkuneiti), mutta kuulemma siinä lukee ainakin "Isi vaan itkee turhasta, Meea ei yhtään itke turhasta, äitikään ei itke." :D

Tällaiset kirjeet joulupukille on tähän mennessä saatu aikaan. :)

Mielenkiintoisia ovat toiveet - viimeinen tosin toteutui jo eilen, kun isi löysi autokatoksesta tontun sinne jättämän kuusen!


Saa nähdä ehditäänkö joulupukille kirjoittamaan lisää kirjeitä joulupukille ennen joulua - onhan tässä nyt kuitenkin vielä muutama päivä aattoon.

Nämä kirjeet vietiin tänään ulos tontun löydettäväksi. Tonttu oli ne käynytkin heti hakemassa; Arttu-hauva oli kuulemma ikkunasta nähnyt tontun sillä aikaa, kun me oltiin pulkkalenkillä! Vähän oli pikkuneiti pettynyt, kun ei lahja tullutkaan heti - mutta jaksanee kuitenkin odotella aattoon saakka. Saa nähdä, tulevatko pikkuneidin lahjatoiveet tänä jouluna toteutumaan. :D

Sen verran hämärsi ulkona jo tontulle kirjettä piilottaessa, että kännykän kuvat menivät pikselimössöksi. :(


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!