keskiviikko 24. tammikuuta 2018

DIY-imetyskorut

Kun ei siihen ompeluun ja sen opetteluun edelleenkään ole kunnolla riittänyt aika, piti raskausaikana kehitellä jotain helpompiakin DIY-projekteja. Innostuin kokeilemaan silikonihelmistä näpertelyä ja tämä puuhastelu osoittautuikin erittäin mukavaksi ja helpoksi!

Loppuraskaudessa ihan ensimmäisenä kokeiluun menivät imetyskorut - ne kun tuntuivat aloittelijallehelpommilta tehdä kuin tuttinauhat (joita myös muutaman väsäsin).

Ja superhelppojahan nämä olivatkin! Helmet nauhaan, pari solmua ja valmista! Niin ja halpaa myös - nettikauppojen koruilla hintaa on 20-25 euroa; näille omatekoisille koruilleni hintaa tuli alle 5 euroa kappale (plus 2,95e postikulut helmitilaukselle, mutta toki tilasin tarpeita useampaankin koruun ja tuttinauhaan samoilla postareilla).

Omat imetyskoruni. 

Äidin ja tyttären. 


Itse näpertelin alkuun kaksi korua itselleni ja yhden korun Meealle (joulukalenterin yllätykseksi). Mutta koska imetyskoruja ei voi koskaan olla liikaa, tilasin juuri tällä viikolla lisää silikonihelmiä ja ainakin kaksi uutta korua on tarkoitus tehdä. :)

Vauveli tosiaan on ns. ottanut imetyskorut omakseen. Hän näpertelee koruani syödessään ja välillä kesken imetyksen nukahtaessaan roikkuu tiukasti korussani kiinni. :) Yösyötöillä hän välillä ihmessään koittaa korua etsiä ja suihkun jälkeen täytyy aina muistaa laittaa koru kaulaan, jotta vauvalla on näperrettävää syödessään; ei tarvitse roikkua paidassa tai hiuksissa kiinni. :D Ainakin meillä näistä koruista on siis - kauniin ulkomuodon lisäksi - ollut todellista hyötyäkin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!