tiistai 30. tammikuuta 2018

Ekat pienet vaatteet siivottu pois

Kun vauvan vaatekaapista joutuu siivoamaan ensimmäiset pienet vaatteet pois, tarkoittaa se haikeaa oloa äidille. Meea oli onneksi niin pieni syntyessään, että ensimmäisiä pieniä vaatteita siivoiltiin pois vasta 2kk iässä. Sen verran kokoaeroa näillä muutenkin on, että kun Meean kohdalla siirryttiin kakkoskoon vaippoihin reilun 2kk iässä, Veinin osalta samassa iässä siirryttiin jo kolmoskoon vaippoihin! Ykköskoon vaipat taisivat olla käytössä vain muutamia viikkoja.

Veinille kaikkein pienimmät vaatteet eivät ehtineet päälle kuin kerran tai kaksi, ja vaatekaapin suursiivous on 2kk ikäisenä tehty jo pariin otteeseen (ja lisäksi yksittäisiä vaatteita olen laittanut pienten pinoon pyykkikorin kautta "nyt tää on viimeistä kertaa päälle" -periaatteella).

Nyt kun mittaa on reilut 60 cm, on todella se koosta 56 kokoon 62 siirtyminen käynnissä Tai siis, kokolappuhan ei kerro mitään; pienten pinossa on jo myös muutama koon 62 vaate ja kaapissa taitaa tällä hetkellä olla vaihtelevasti kokoja 56, 62 ja muutama jopa 68.

Ihanimmat vaatteet olen ottanut Veinille talteen muistojen laatikkoon. Koska blogissa en toistaiseksi ole vauvanvaatteita juurikaan Veinin osalta esitellyt, nyt on sopiva hetki kuvailla ne ihanimmat ihanuudet, jotka myös sinne muistojen laatikkoon ovat jo päätyneet. :)

Tämä Newbien body on ollut ehdoton lemppari ja harmittaa, että se jäi nyt pieneksi. Niiiiin ihana kuosi! <3

Popin body istui bodeista parhaiten päälle - ja on myös iiiiihanan näköinen. 

Alkuaikojen ihania bodeja on näiden lisäksi muutama muukin, mutta siivoilin kaapista pois nyt vaan nämä kapoisimmat; muita bodeja voi vielä käyttää jatkopalan avulla. 

Tämä paita harmillisesti ehti päälle vain pariin kertaan, kun ihan vastasyntyneellä en vielä viitsinyt paitoja pitää. 

Sain naapurilta kasan vaatetta, jossa myös nämä ihanat housut - vaikka niissä on pinkkiä, olivat yhdet meidän lempparihousuista. <3

Nämäkin housut olivat kovassa käytössä - etupuolelta siniset, takapuolelta harmaat. 

Nämä housut olivat myös runsaasti käytössä - hyvän mallinsa takia. 

Ja vielä yhdet paljon käytössä olleet housut, nämäkin taisivat olla naapurilta saatujen vaatteiden joukossa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!