maanantai 22. tammikuuta 2018

Tänä vuonna leikitään Leon luona!

Jyväskylässä Leon Leikkimaa sijaitsee Seppälässä.

Käytiin viikonloppuna ensimmäistä - muttei todellakaan viimeistä - kertaa Leon Leikkimaassa. Ystäväni vinkkasi ennen joulua, että kyseiseen paikkaan on jouluun asti vuosikortit 50% alennuksessa. Koska Meealta puuttui vielä ns. isompi joululahja, sujautettiin joulupakettiin Leon vuosikortti. Laskeskelin, että jos vuoden aikana Leikkimaassa käy kuudesti, kortti on maksanut itsensä takaisin. Ei varmaan ole ongelmaa saada kuutta käyntikertaa täyteen. :)

Leon Leikkimaa aukesi Jyväskylään marraskuussa (itse asiassa Veinin synttäripäivänä!) ja ei oltu vielä ehditty tätä uutta leikkipaikkaa katsastaa. Joululahjaostos olikin ns. sika säkissä - mutta olin kyllä kuullut kehuja paikasta!

Vauhti oli kova!


Kuva ei tee oikeutta, mutta leikkialue oli valtavan suuri!


Ensivisiitin perusteella Leon Leikkimaa onkin kyllä mahtava paikka!

Kuin Hoplop, mutta parempi! Huomattavasti isompi, kahvilan sijainti järkevämpi, paljon istuintilaa vanhemmille myös leikkien keskellä... Ja mikä parasta; kiipeilyjutuissa mahtuu kulkemaan ilman kumara-asentoa!

Alle vuoden ikäiset ja aikuiset pääsevät leikkimään ilmaiseksi, joten nämä ovat meille vuosikortin ansiosta käytännössä ilmaisia reissuja seuraavat 10 kuukautta.
Jokaisessa vessan ovessa oli eri eläin - ja vessaan kuului eläimen ääntelyä kaiuttimesta. Onneksi Meea halusi valita seepran, eikä vaikka gorillaa...


Ainoa huono puoli oli suhteellisen pienet (aikuisten) ateriat. Nälkä ei kunnolla lähtenyt. 

Lasten ateria sen sijaan oli melko sopivan kokoinen ainakin vajaa 4-vuotiaalle. 


Vuosikortin ansiosta täällä tullaan viettämään aikaa jatkossa ja voi olla, että kirjoittelen muitakin Leo-aiheisia postauksia. Ainakin yksi aihe on itse asiassa jo mielessä, mutta odotetaan nyt ainakin seuraavaan vierailukertaan sen kanssa. :)Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!