keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Isyyspakkaus

Isänpäivä oli ja meni (omalta osaltani influenssan kourissa), mutta aiheeseen liittyvä bloggaukseni jäi luonnos-vaiheeseen ja julkaisematta. Koska lahja oli niin huippu, tätä vaan ei voi jättää julkaisematta!

Tein nimittäin tänä vuonna lahjaksi miehelleni isyyspakkauksen. Kun vauvan laskettu aika oli pari viikkoa isänpäivän jälkeen, sopi isyyspakkaus ajankohdan puolesta erinomaisesti lahjaksi.Isyyspakkauksesta löytyi monenlaista tavaraa ja sen kokoaminen oli tosi hauskaa puuhaa!

Mieskin tuntui olevan mielissään ja tähän mennessä aika montaa pakkauksen tavaroista on jo käytetty.Isyyspakkauksen kruunasi "kirje Kelalta", eli parin netistä löytämäni mallin mukaan väsätty Kelan lähettämäksi naamioitu kirje.

Kirjeestä löytyi muun muassa pätkä "lakitekstiä":

Isyysavustuslaki § 1-3

Isyysavustukseen on oikeutettu jokainen Suomessa asuva mieshenkilö, jonka puoliso on oikeutettu äitiysavustukseen - mikäli hänen puolisonsa katsoo tämän asialliseksi ja/tai hänellä on ylimääräistä aikaa tällainen toteuttaa.

Isyyspakkaus on henkilökohtaisesti suunniteltu vastaamaan saajan tarpeita. Isyyspakkaus on vaivalla toteutettu, eikä sen eteenpäin myyminen ole soveliasta.

Puolison kiittäminen tulisi toteuttaa välittömästi pakettiin tutustumisen jälkeen joko halauksilla tai suukoilla.


Ainoa huono puoli tässä isänpäivälahjassa on se, että sitä on hyvin hankala ylittää tulevina vuosina!2 kommenttia:

  1. Voih, hieno! JYP-tutti, pinkki kuplaVW. Olet kyllä aika taitava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos - vaikka tällaisen paketin kokoamiseen ei kyllä valtavasti taitoa tarvita. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!