tiistai 11. elokuuta 2015

Parhaat saappaat 1,5-vuotiaalle?

Talvivaatekriisin ehkä se kiireellisin asia on hyvien kumisaappaiden hankinta syksylle. Näille voi tulla jo lähiviikkoina tarvetta, joten pitäisi pikaisesti löytää hyvät.

Tämän bloggauksen pointti lyhyesti: Mitkä ovat parhaat kumisaappaat 1,5-vuotiaalle ja miksi? Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon saappaita valitessa?

Itse ihastuin jo alkuvuodesta (tai no, jo ennen Meean syntymää ihastelin näitä!) Crocsin Handle It -kumisaappaisiin ja olinkin aivan varma, että sellaiset meille hankitaan syksyksi. Tänä kesänä kauppoja kierrellessä testasin ohimennen saappaita Meean jalkaan ja minusta ne olivat jotenkin tosi hankalat pukea. Kokoa isommat menivät sulavammin jalkaan, mutta tyhjää tilaa jäi varpaiden kohdalle reippaasti yli suositellun.Joten nyt olen vähän pihalla sen suhteen, että millaiset saappaat sitä pikkutirppanalle syksyksi ostaisi. Kumisaappaista ei itse asiassa ole vielä lainkaan kokemusta; yhdet saappaat meillä oli käytettynä saatuna, mutta ne olivat sen verran pientä kokoa, etteivät ehtineet lainkaan jalkaan. Enkä sitten kesäksi tullut saappaita ostaneeksi, vaikka ei varmaan olisi huono ostos olisi ollut, kun tämän kesän kelejä miettii. :)

Samassa kaupassa olleet Crocsin toisenmalliset saappaat (Crocs Jaunt) kyllä istuivat paremmin meidän neidin jalkaan, joten ne ainakin olisivat yksi potentiaalinen vaihtoehto. Mutta mitä muita hyviä on kuin Crocs? Nyt vinkkejä kehiin! :)


6 kommenttia:

 1. No meille on kyllä kelvanneet aina ihan tavalliset markettikumpparit...loskakeleillä goretexit tai halvemmalla lämpökumpparit. Ihan vaan prisman tai Citymarketin omia merkkejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole vielä ehtinyt noita markettisaappaita käydä testaamassa - tai edes tiedä, että mitkä ominaisuudet nyt sitten 1,5-vuotiaan kumppareissa olisi tärkeitä. Mutta ainakin noi keväällä Prismasta ostetut kurahousut oli tosi hyvät, että eiköhän sieltäkin tosiaan saappaita löytyisi. :)

   Poista
 2. Me ollaan tykätty Crocseista siksi, ettei niissä ole vuoria. Jos kuitenkin vahinko sattuu ja saapas hörppää varresta, kuten myörivällä lapsella saattaa käydä, ne on helppo saada kuivaksi. Vuorilliset ei tahdo millään kuivua. Mutta oon kyllä ennenkin kuullut, ettei ne kaikille istu jalkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan hyvä pointti; villasukkien suurkuluttajana löytyy kyllä sit niitä kumpparin sisälle viileämmille keleille. :)
   Meillekin tosiaan ne toisenmalliset (ne ei-niin-kivat) saappaat istu paljon paremmin jalkaan, että sen verran eri malliset samalla merkilläkin saappaat.

   Poista
 3. Meilläkin ois kumpparikauppaan meno edessä. Nykyiset alkaa olla tosissaan naftit, joten uudet pitäisi kyllä saada pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lasten vaatteiden ostaminen on kyllä siinä mielessä turhauttavaa, että vaikka onnistuisit löytämään jonkin täydellisen, niin vuoden päästä (viimeistään) on sama ruljanssi edessä. Itse kun pystyy vaikka samoja kumppareita käyttämään useammankin vuoden...

   Poista

Kiitos kommentistasi!