sunnuntai 2. elokuuta 2015

Pihakirppis done!


 


Sain vihdoin aikaiseksi järjestää pihakirppiksen ja perjantaista lauantaihin meidän pihassa komeilikin kunnon kirppisteltta täynnä tavaraa. Ajatus pihakirppikseen lähti pääasiassa pienistä lastenvaatteista eroon pääsemiseksi, mutta löytyihän sitä nurkista paljon muutakin ylimääräistä - ja äiti toi vielä lisää tavaraa kaupattavaksi.

Pihakirppiksellä kävi ihan mukavasti väkeä, etenkin perjantaina. Lauantaina lähistöllä jyllänneet rallit vaativat ilmeisesti osansa - toisaalta väkeä oli liikkeellä, mutta monikaan ei varmaan malttanut poiketa pihakirppis-kylttien opastuksella perille. Vaikka kyllä meillä yksi reippaasti viihteellä ollut ralliporukkakin poikkesi. :D

Hääpukukin kaipaisi uutta kotia!

Erityisesti lastenvaatteista ja -tarvikkeista toivoin pääseväni eroon; loppujen lopuksi niitä ei kovin paljoa mennyt kaupaksi. Vaikka valtaosa oli 0,50-3e/kpl -koreissa. Laskeskelin, että yhteensä vaatteita meni kaupaksi kahdeksan (!!) kappaletta ja asusteita neljä. Ja siis niitä vaatteita oli asusteineen yhteensä seitsemän muovipussillista. :D

Että ihan vähän on vielä vauvanvaatetta jäljellä kokoon 86 saakka; jos jollain on tarvetta, niin kuvia saa allekirjoittaneelta ja posti kulkee. :)

Oma pihakirppiksen ylpeydenaiheeni; lastenvaatenurkkaus. :)
Kaiken kaikkiaan pihakirppis oli kyllä kovin positiivinen kokemus. Varasto tyhjeni jonkin verran ja olihan tuo nyt loppujen lopuksi ihan leppoisaa puuhaa - vaikka vähän meinasikin väsymys painaa päälle perjantaina. Saa nähdä tuleeko ensi kesänä pihakirppistä pidettyä, kenties. On tuo pihakirppistely ainakin monin verroin hauskempaa kuin vauvanvaatteiden myynti netissä; jokaisen vaatteen yksitellen kuvaaminen, tietojen kirjoittaminen, jokaisen tahran/reiän/kuluman yksityiskohtainen kertominen, vaatteen punnitseminen ja postimaksujen laskeminen...

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.
2 kommenttia:

 1. Itse myin lastenvaatteita ihan normikirppiksellä ja aika hyvin pääsin eroon. Voitolla jäin noin 120€ viikon myynniltä. Loput vein kierrätykseen.

  Vanhempi on tyttö ja pienempi poika niin ei kaikkea pysty kierrättämään toisellekaan. Teillekin toinen lapsi toiveisiin ja vielä lisätoive josko olisi samaa sukupuolta ;)

  Itse olen monesti ihmetellyt että ei mene kaupaksi lastenvaatteet vaikks ovat hyväkuntoisia ja halpoja. Itse ostan aika paljon kirppikseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo pikkuneidin pieniä vaatteita kerännyt "muistojen laatikkoon" (jonka virkaa toimittaa toistaiseksi äitiyspakkauksen laatikko, joka on siis jo ihan täynnä...). Eli JOS toinen lapsi tulee, vaatetta on kyllä tallessa.

   Loppuu vasn säilytystila kesken, niin pakko myydä. Lastentarvikkeet tuntuvat tekevän hyvin kauppaansa, mutta vaatteet tosiaan huonommin. Niitä kun moni (mekin) saa tutuilta käytettynä ihan ilmaiseksi, niin ei sitten kirppisvaatteista viitsisi maksaa mitään. Itsekin olen kyllä tehnyt hyviä löytöjä kirppiksiltä ja kannatan ehdottomasti kierrätystä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!