keskiviikko 19. elokuuta 2015

Uutta syksyksi Lindexiltä

Pikkuneidillä on kaappi täynnä vaatetta ja yksi laatikollinen vielä isoja odottamassa neidin kasvamista. Välttämättömiä hankintoja ei loppuvuodelle oikeastaan ole kuin ulkovaatteiden ja yöasujen saralla.

Siitäkin huolimatta oli ihan pakko ostaa pikkuneidille jotain ihan uutta syksyksi. Edes pari vaatetta.

Ihastelin Lindexin syysmallistoa jo sen julkaisuvaiheessa ja ajatuksissa oli jo aiemmin ostaa Meealle jotain siitä valikoimasta. Olin ehkä vähän myöhään liikkeellä, koska verkkokaupassa oli jo koot loppu monessa ihanassa vaatteessa. Jotain sentään löytyi.


Tämä ihana sulkapaita on livenä vielä ihanampi kuin verkkokaupan kuvissa. Osassa sulista nimittäin on kimalteita mukana! Tämä on vähän reilu vielä Meealle, mutta on tulevalle talvelle varmaan ihan käyttökelpoinen paita.


Paidan kaveriksi piti ostaa yhdet ihanat housutkin - tai ei välttämättä kaveriksi ihan sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä eivät nämä ole ihan yhteensopivat tuon paidan kanssa. Olisin kyllä oikeastaan halunnut ostaa sulkakuvioiset housutkin, mutta niissä ei ollut enää oikeaa kokoa jäljellä. Mutta aika ihanathan nämäkin ovat!

Ja niin, olenhan minä sortunut jo FB-kirppikseltä muutaman muunkin syksyvaatteen neidille tilaamaan. Yhdet housut vasta on ehtineet kotiutua, muut ovat vielä matkalla (yksi paketti itse asiassa jo postissa odottamassa noutoa). Täytynee jatkaa tuota kirppislöytö-sarjaa niiden kotiuduttua ja esitellä edulliset syys-ihanuudet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!