tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hankintojen arviointia

Koska kaikissa lukemissani vauvablogeissa kerrotaan kovasti siitä, millaisia tarvikkeita vauvalle on hankittu ja miksi, taidan minäkin tehdä niin.

Vaikkakaan omassa blogissani ei mitään sponsoreita ole, eikä sinänsä syytä hehkuttaa tai kehua niitä ostettuja tuotteita ja merkkejä. Ehkä se sponsorien puuttuminen on toisaalta ihan hyvä juttu ja antaa uskottavuutta tälle blogille – ainakin sellainen fiilis tuli itselle, kun jokin aikaa sitten luin tämän bloggauksen blogi-yhteistyökumppanuuksiin liittyen. (Tosin ei minulla sinänsä mitään blogi-sponsoreita vastaankaan olisi, vinkvink! :D )

Saapahan näillä hankintojen arvioinneilla ainakin lisäsisältöä tähän blogiin näin alkuun, ettei näytä ihan niin tyhjältä kirjoitettujen tekstien määrä. :)

Seuraavaksi siis luvassa omat bloggauksensa niistä tähän mennessä tehdyistä suurimmista hankinnoista; pinnasängystä, sitteristä ja yhdistelmävaunuista. Käyttökokemus-bloggaukset varmaankin luvassa sitten, kun sitä käyttökokemusta oikeasti on. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!