perjantai 11. huhtikuuta 2014

Sneak peek vauvanvaatteisiin - ihanimmat ihanuudet

Kuten aiemmin kirjoitinkin, nyt on pyykinpesu-silitys-viikkaus-lajittelu -projekti edennyt siihen vaiheeseen, että pienimmät (n. kokoon 62 asti) vauvan vaatteet ovat löytäneet tiensä kaappiin odottamaan uutta käyttäjää. :)

Vaatteita on tullut hamstrattua hirmuinen määrä ja joukkoon mahtuu kaikenlaista ihanaa. Ajattelinkin nyt blogissa raottaa hieman vaatekaapin ovea ja esitellä muutaman ihanimman meiltä löytyvän vauvanvaatteen.

Bodyjen mahtavat kuosit


Bodyissä olen suosinut eniten kietaisubodeja, jotka ainakin pienelle vauvalle tuntuisivat helpoimmalta pukea ja riisua. En tiedä onko sattumaa, että myös ne ihanimmat kuosit löytyivät nimenomaan kietaisubodeista!

Tämä on yksi ehdokas vauvan kotiintulo-vaatteeksi. Pirteä kuosi, pieni koko ja vieläpä kietaisumalli. 

Yksi ehdottomasti pirteimmistä bodeista, joita meidän kaapeista löytyy. Vaikka tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, niin omalla listalla tämä nousee ehdottomasti bodyjen kärkisijoille.

Bongasin tällaiset samaa sarjaa olevat bodyt; pojalle tai tytölle - kumpi sitten tuleekaan. Nämäkin on aika kivat. 

Pirteitä kuvioita tässäkin. :)

Pirteät pöksyt


Housuja on enemmän niissä isokokoisemmissa vaatteissa (niissä, joita en ole vielä silittänyt ja joita ei siksi voinut vielä kuvata), mutta jotain kivoja löytyi näistä pienikokoisistakin.

Kesäiset raitapöksyt.

Näitä velour-housuja meiltä löytyy monessa eri värissä - tässä ei läheskään ole vielä kaikki!

Olen mieltynyt enemmän yhdistelmään body+puolipotkarit kuin body+potkarit; siksi meiltä löytyykin puolipotkareita aika paljon (no joo, on niitä potkuhousujakin kyllä). Puolipotkarit ovat pääsääntöisesti "tylsiä" yksivärisiä, mutta tässä yhdet aika kivannäköiset. :)


Yöpuvuista ihanimmat


Yöpukuja löytyi valtavat kasat - en ymmärrä, miten niitä(kin) on kertynyt niin paljon. Aika monet ovat aika "tavallisia" ja valtaosa tori.fi:stä shopattuja. Mutta pari yökkäriä sieltä nostin ns. ylitse muiden - kumpaakaan en tosin ole itse ostanut.

Muumi-yökkäri saatiin joululahjaksi. Vaikka Muumi-kamaa on hirveästi myynnissä, niin tämä taitaa itse asiassa olla ainoa Muumi-juttu, jota vauvalle on hankittu!

Tämäkin yöhaalari taisi tulla joululahjaksi - tai sitten muuten vaan lahjaksi. Kuvasta ei välity kankaan ihana pehmeys - tämä on varmaan kaikista pehmein vaate, joka meiltä löytyy!


Haalareita ulkokäyttöön


Äitiyspakkauksen isojen haalareiden lisäksi meiltä löytyy muutamia pienempiä haalareita. Kokoero niihin äitiyspakkauksen haalareihin on kyllä melkoinen!

Tämä on ihan pientä kokoa, eli hyvin todennäköisesti tämä lähtee sitten laitokselle mukaan ja vauva saa tämän päälleen ensimmäisenä ulkovaatteena. 

Karhupuku oli ihan pakollinen hankinta. :)

Tämä ihana ja lämmin haalari saatiin kaveriltani lahjaksi; tämä toiminee ulkokäytön lisäksi myös ns. välihaalarina talvella (jos/kun vielä mahtuu päälle silloin). 


Tytölle tai pojalle


Koska vuodenvaihteessa olleessa rakenneultrassa napanuora oli jalkojen välissä eikä sukupuoli selvinnyt, on vaatteiden shoppailu ollut toisinaan haastavaa. Siksi suuri osa vaatteista onkin sitä valko-beige-harmaa -linjaa - joka tosin on minusta ihan kauniin näköistä.

Katselin alkuvuodesta yksityisen ultran hintoja, josko oltaisiin käyty selvittämässä sukupuoli sitä kautta. Hinta oli sen verran suolainen, joten päätin, että sillä rahalla voin shopata tyttö- ja poikavaatteita - ei sitten harmita niin paljon, kun jommatkummat jäävät käyttämättä. Ja ei niitä tosiaan ole vielä tullut shopattua niin paljon kuin ultra olisi maksanut, eli olen siis selkeästi säästänyt rahaa! :D

No, itse asiassa vaikka osa vaatteista onkin shopattu vain toista sukupuolta silmällä pitäen, periaatteessa lähes kaikki ns. poikavaatteet käyvät kyllä tytöllekin. Tyttövaatteista noita kaikkein vaaleanpunaisimpia ei ehkä voi pojalle pukea - mekoista puhumattakaan. ;)

Nämä haalarit olivat oikeastaan ainoat (kuvaukseen päässeistä), jotka ehkä sopivat ainoastaan pojalle. Tämän lisäksi poikavaate-kasassa on pari vaaleansinistä auton kuvilla varustettua vaatetta, jotka jättäisin tytön vaatekaapista pois.

Tää oli ihan must-ostos, kun tuli kirpparilla vastaan. Ei nimittäin varmaan toista kertaa tule vastaan samanlaista. :)

Pari muutakin mekkoa on ollut "pakko" ostaa. Vaikka valtaosa niistä onkin vaaleanpunaisia, niin silti valikoin kuvaan tämän, jossa vaaleanpunaista on vaan ihan vähän. :)

No, löytyy sitä vaaleanpunaistakin tietty. Ihanat yöhaalarit tytölle.


Muuta ihanaa


Ja sitten vielä loppuun muutama muukin ihana vaate. Nämä tulevat varmasti käyttöön! :)

Ihana ja pirteä setti - tosin tämä on niiiiiin pientä kokoa, että saa nähdä mahtuuko tämä ollenkaan vauvan päälle.

Kirpparilta bongattu mehiläishaalari, jossa ihanat "Buzz"-yksityiskohdat jalkapohjissa.

Ihanat yksityiskohdat jaloista löytyy myös eräästä toisesta haalarista. 

Tämä kesähaalari on jotenkin tosi söpö.

Lähes kaikki myssyt (joita on siis kymmeniä!) ovat niitä ihan perus-valkoisia pienellä kuvalla tms. Pari vähän erikoisempaakin joukosta löytyi.

Vaikka tässäkin oli jo kovasti vaatetta, niin voin kertoa, että kuvasin ainoastaan murto-osan vaatteista! Mutta onpahan nyt ne ihanista ihanimmat vaatteet jo kuvattu muistoksi - jos sattuu käymään niin, että joku näistä jää kokonaan käyttämättä tai ei tule kuvattua käyttäjänsä päällä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!