keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Tasan kuukausi laskettuun aikaan

Vaikka tässä äippälomaillessa onkin ihan sekaisin päivämääristä ja viikonpäivistä, niin sen verran sentään olen kalenteria katsonut, että tänään on TASAN kuukausi laskettuun aikaan. Aika jännää.

Harvoinpa se vauva juuri laskettuna päivänä syntyy, mutta kuitenkin. Melko vähiin tässä odotusaika joka tapauksessa käy. 

Hassua, koska ei tosiaankaan tunnu, että tätä raskautta olisi kestänyt vielä niin kauaa. Ne ajatukset synnytyksestä (ja jopa äitiyslomasta) ovat olleet aika kaukaisia, mutta pikkuhiljaa se synnytyskin väistämättä lähenee. 

Jos miettii aikaa kuukausi taaksepäin, niin sehän oli ihan äskettäin. Tai oikeastaan vaikka miettisi aikaa neljä kuukautta taaksepäin, niin ei siitäkään vielä kauaa ole. Ja on ne syksyn aamupahoinvoinnitkin vielä melko tuoreena mielessä - ei voi muuta sanoa kuin, että on kyllä raskausaika mennyt todella nopeasti!

Nyt sitten enää jännitetään sitä vauvan oikeaa syntymäpäivää. Siis sitä, että pääsenkö viettämään ensimmäistä äitienpäivää tänä vai ensi vuonna (laskettu aika on kaksi päivää ennen äitienpäivää) ja saako vauva jakaa syntymäpäivän isäni kanssa (isän syntymäpäivä kun on neljä päivää lasketun ajan jälkeen). 

Lisäksi Marko kuulemma jännittää sitä, että kuinka paljon ehtii katsella jääkiekkoa isyyslomalla; MM-kisat kun starttaavat laskettuna päivänä, eli melko tarkasti on Marko intohimoisena jääkiekkofanina ajoittanut vauvan syntymän. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!