keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

"Vauva - omistajan opas" -kirjan lukeminen startattu

Aloitin eilen lukemaan kirjaa, jolle ei voi olla hymyilemättä.

Vauva - omistajan opas. Käyttöohjeet, vianmääritys ja ensimmäisen vuoden huolto. 

Vauva - omistajan opas.

Kansitekstin mukaan tämä selkein kaavioin varustettu opas perehdyttää uuden omistajan vauvan tärkeimpiin toimintoihin, yleishuoltoon sekä lisävarusteisiin.

Ostin tämän kirjan itseasiassa jo syksyllä - aika pian sen jälkeen, kun selvisi että meille on tulossa vauva. Piti saada Markon synttärilahjaan jotain vauva-aiheistakin - GTA V:n ja JYP-kamojen lisäksi. :) Tämä kirja tuli googlettamalla vastaan ja pakkohan se oli hankkia.

Kumpikaan meistä ei tosin ole ennen tätä ehtinyt muuta kuin selailla kyseistä kirjaa. Itse asiassa ainakin itse muistin kirjan olemassaolon vasta joskus alkuvuodesta. Marko oli säilönyt kirjan silloin syksyllä niin hyvin paikkaan X, ettei kirjaa edes heti silloin löytynyt. Pari viikkoa sitten löytyi ja nyt on ruhtinaallisesti aikaa lukea kirja kannesta kanteen.

Ensivaikutelman perusteella kirjassa on kyllä ihan oikeita ja toimiviakin vinkkejä - eikä se ihan joka kohdassa ole niin viihdyttävä ja hassunhauska. Mutta kyllähän esimerkiksi tämä heti kirjan alussa oleva huomautus kertoo aika paljon kirjan luonteesta:

"Ennen kuin aloitat oppaan lukemisen, tarkista huolellisesti, että malli on ehjä ja että siinä on kaikki sivuilla 16-19 kuvatut osat. Jos jokin osista puuttuu tai ei toimi, suosittelemme ottamaan heti yhteyttä vauvan valtuutettuun huoltoedustajaan."

Eilen kahlasin läpi parikymmentä ensimmäistä sivua ja taidan kohta mennä sohvan nurkkaan jatkamaan lukemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!