tiistai 8. huhtikuuta 2014

Sitteri – TinyLove Rocker Napper 3-in-1


Myös sitteri oli yksi niistä tavaroista, joka päätyi tarkkaan syyniin jo ennen joulua; kuten pinnasänky, myös sitteri saatiin joulupukilta.

Sitteri aiheutti ehkä enemmän päänvaivaa kuin pinnasänky. Johtui varmaan siitä, että tarjontaa ja erilaisia lisähärpäkkeitä oli sen verran enemmän tarjolla. Ja kun tosiaan omat käyttökokemukset ovat rajalliset, niin se toi oman haasteensa.

Sitterin osalta meillä ei ollut niin suuria kriteerejä ja itse asiassa tuo meille päätynyt malli on nyt hienompi kuin ajateltiinkaan. Mutta ihan hyvältä kyllä vaikuttaa – ja ainakin on monipuolinen.

Toivotut ominaisuudet:

  • Leluja mukana
  • Menee pariin asentoon
  • Tukeva
No, nykyisessä sitterissähän on sitten paljon kaikkea muutakin! Suoraan tuote-esittelystä kopioituna:

TinyLove Rocker Napper 3-in-1 on uusi, innovatiivinen tuote, jossa yhdistyvät sitterin, keinun ja kehdon ominaisuudet. Rocker Napper on keinuva babysitteri, jossa on rauhoittava värinätoiminto.

Sitteriä voidaan käyttää joko keinuvana tai paikalleen lukittuna. Vauvan nukahtaessa sitteri on helposti muunneltavissa turvalliseksi kehdoksi. Kehtoasennossa sitterin pohja säätyy tasaiseksi ja sivuille nousee suojaavat laidat.

Pehmeällä patjalla ja turvavaljailla varustettu selkänoja on säädettävissä kolmeen eri asentoon. Irrotettava lelukaari, jossa on hauskat lelut; helisevä etana ja rapiseva aurinkopeili. Lelut voidaan irrottaa muihin leikkeihin. Lelukaaressa on musiikkitoiminto, jossa yhdeksän erilaista sävelmää.

TinyLove Rocker Napper 3-in-1. 

Halvempia ja varmasti yhtä toimivia vaihtoehtoja olisi varmaan löytynyt, mutta jotenkin tämä malli kolahti. Sitä paitsi ainakin ne ihan halvimmat tuntuivat olevan sellaisia himpuloita, etten kyllä vauvaa uskaltaisi sellaiseen laittaa. Käytiin joskus marraskuussa jouluostoksilla Tuurissa ja siellä tutkailtiin myös sittereitä, josko olisi löytynyt hyvä ja halpa. Halpoja löytyi, mutta ei hyviä – suurimpana ongelmana nimenomaan se, että sitterit eivät vaikuttaneet kovinkaan tukevilta.

Meillä itseasiassa toisena vahvana vaihtoehtona oli BabyBjörnin Balance-sitteri, jota on myös kovasti kehuttu kaikissa arvosteluissa. Se varmasti on vieläkin tukevampi ja kestävämpi kuin tuo meillä nyt oleva, mutta päädyttiin tähän valintaan erityisesti noiden lisäominaisuuksien vuoksi. Kun hinta oli kuitenkin aika lailla sama, niin kyllä tuo kehdoksi muuntautuminen ja musiikki olivat sellaiset, jotka käänsivät meidät Rocker Napperin puolelle.

Molemmista mummuloista löytyy sitten onneksi semmoiset vähän perinteisemmät sitterit (lähinnä siis siksi, ettei sitteriä tarvitse raahata mukana kyläreissuille), joten jos tuo erikoisempi sitteri osoittautuu virhehankinnaksi, niin sieltä varmaan saa sitten toisenmallisen sitterin tilalle. Nähtäväksi jää, mitä vauva tuumii sitterivalinnasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!