torstai 10. huhtikuuta 2014

Silitysurakka takana

Silitysurakan ensimmäinen (ja ainoa pakollinen ennen vauvan syntymää) vaihe on nyt tehty. Kaappi täyttyi kahdesta (!!) hyllyllisestä vauvan vaatteita.

Aloittelin itse silitysurakkaa jo vähän tiistaina, mutta suurimman työn teki äitini eilen ja tänään. Suuret kiitokset äiti! :)

Vanhempani kävivät siis meillä kyläilemässä ja äiti tarjoutui samalla auttamaan silittämisessä. No, tässä kahtena päivänä sitten äiti silitti ja minä viikkasin. Vaatteita tosiaan tuli kaksi melko täyttä hyllyllistä kaappiin + "varastoin" vielä laatikkoon pelkät tyttö- ja poikaväriset vaatteet. Koska rakenneultrassa napanuora oli jalkojen välissä, niin sukupuoli ei vielä ole täysin varma; siksi ei uskaltanut vielä kaappiinkaan laittaa kumpiakaan noista vaatteista.

Silitysvuorossa bodyt.

Nyt on sitten silitetty kaikki pienimpien kokojen vaatteet. En nyt ihan tarkkaan tiedä mihin kokoon asti, koska nuo vaatteethan ei ole järjestetty kokomerkintöjen mukaan vaan todellisen koon mukaan - niissä kokomerkinnöissä kun on aika huimasti vaihtelua. Mutta suurinpiirtein johonkin kokoon 62-68 saakka on nyt vaatteet pestynä, viikattuna ja silitettynä kaapissa. Sitä isommat ovat vielä kahdessa kasassa odottamassa silittämistä. Mutta niillä ei ole mikään kiire, kun nuo loput vaatteet lienevät sopivan kokoisia vasta aikaisintaan loppukesästä.

Vaikka olenkin vähän pitänyt kirjaa siitä, että mitä kaikkia vaatteita meillä on, missä koossa ja mitä vielä puuttuu - kyllä tässä vaiheessa konkretisoitui todella se määrä. Jonka totesin ehkä joidenkin vaatekappaleiden osalta hieman liialliseksi. No, potkuhousuja ja myssyjä ei meillä ainakaan tarvitse ihan joka päivä (tai edes joka viikko) pyykätä; sen verran paljon niitä näyttäisi olevan. Hups.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!