torstai 11. joulukuuta 2014

Hei me mennään taaksepäin!

Meea on tullut äitiinsä ja liikkuminen on aloitettu takaperin. Nyt liikutaan jo ihan tosissaan!

Ihan konttaamista se ei vielä ole (vaikka neiti kyllä konttausasentoonkin nousee ja siinä nytkyttelee pitkätkin tovit), mutta jonkinlainen konttaamisen ja ryömimisen välimuoto. Välillä toki myös ihan vaan työntää itseään käsillä taaksepäin.

Kovin pitkälle Meea ei vielä ole päässyt tutkimusmatkoillaan, vaikka omalta peitolta pois päästyään liukas paljas lattia kyllä luistaa hyvin ja neiti etenee vauhdikkaasti. Ympäristöä tutkiessa neiti kuitenkin kääntyilee akselinsa ympäri ja suunta vaihtuu aika nopeasti. Toistaiseksi on pysytty olohuoneen rajojen sisällä.

Kun kulkee vain taaksepäin, saattaa joutua kummallisiin paikkoihin. :)

Yksi lempipaikka tuntuu kuitenkin olevan - jostain kumman syystä - sohva. Tai siis oikeammin sohvan alunen. Sinne pikkuneiti on saanut itsensä jo useita kertoja. Onneksi on äiti tai isi tähän asti ollut vetämässä neidin pois ennen kuin on ihan kokonaan sohvan alla. Meillähän on tosiaan kulmasohva, joten kauhulla odotan sitä, kun pikkuneiti saa itsensä sinne takanurkkaan kulman kohdalla; en tiedä millähän Meean sieltä sitten saa vedettyä pois. :D

Konttausasentoon on viime päivinä noustu niin usein (ja se onnistuu jo niin hyvin), ettei varsinainen konttaus varmaankaan ole kaukana. Pikkuneiti on nykyisin sellainen touhottaja, ettei malttaisi olla hetkeäkään paikallaan - innolla siis odotan sitä kunnon konttaamista. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!