keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joululahjoista - ja ennen kaikkea niiden määrästä

Meidän neiti on jouluaattona 8 kk ja 3 pv ikäinen. Eli ei siis vielä ihan hirveästi ymmärrä joulusta saati joululahjoista.

En siis olekaan ottanut suurta stressiä Meean lahjoista ja ajattelin, etten juurikaan edes osta vielä tänä jouluna Meealle lahoja - ehkä nyt pari pakettia muodon vuoksi.

Olen lokakuusta lähtien laittanut sivuun sellaisia Meealle ostamiani leluja yms, joille ei ole akuuttia tarvetta vielä. Olen muille joululahjoja netistä tilatessani ostanut samalla myös Meealle jotain pientä ja halpaa; "kun nyt kerran samoilla postareilla tulee, eipähän tarvitse sitten myöhemmin tilata". Muutaman sellaisen tavaran, jotka pitäisi kuitenkin lähiaikoina ostaa (kuten taaperokärry), olen ostanut jo jouluksi ja käärinyt joulupaperiin.

Nyt kun lahjat on suurinpiirtein paketoitu ja kasattu yhteen, ihmettelen, että mihin se päätökseni joululahjojen vähäisestä määrästä hukkui.

Sain Meean lahjojen tämänhetkiseksi luvuksi 14 kappaletta.

Siihen kun vielä lisätään ne muilta saadut/saatavat lahjat, niin täytynee toivoa että joulupukki tulee kyläilemään jo iltapäivällä - jotta pikkuneiti ehtii kaikki lahjansa avaamaan ennen yöunia. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!