perjantai 19. joulukuuta 2014

Taaperon kanssa syömässä: Ikea Tampere

Kirjoittelin jo aiemmin kokemuksiani Tampereen Ikeasta yleisesti. Bloggauksesta löytyy myös asiaa Ikean ravintolasta, joten liitän tuon tekstin myös tähän uuteen sarjaan. Tämä toimikoon hyvänä avauksena blogisarjalle - kyseessä kuitenkin kun oli ehdottomasti yksi positiivisimmista ruokailukokemuksista tähän asti! :)


Tämä siis suoraan aiemmasta bloggauksestani kopioitua:

Myös ravintola-alue oli vauvaystävällinen. Meillä oli omat eväät (namnam päärynää!) mukana, mutta kahvilan puolelta olisi vauvan murkinaakin saanut ostettua. 

Ns. lasten puoli ravintolasta oli sijoitettu mahtavasti a) vessojen eli hoitopisteiden sekä b) ostoskärryparkin viereen. Näin ei tarvinut kanniskella vauvaa pitkiä matkoja, vaan liikkuminen sujui kätevästi. 

Syöttötuoleja oli tarjolla roppakaupalla ja nekin kovin siistissä kunnossa (esim. joissan pikaruokapaikoissa olen huomannut, että tuolit ovat niin kuluneen näköisiä, ettei niihin välttämättä uskaltaisi lastansa laittaa). Tosin nämähän olivat Ikean omia syöttötuoleja, joten ne varmaan vaihdetaan upouusiin hieman tiuhempaan tahtiin kuin tavallisissa ruokapaikoissa.


Ikea Tampere.


Ehkä ainoa miinus minkä löysin, oli se, että ruokajonossa vauvaa piti kanniskella sylissä. Ostoskärryt eivät jonoon mahtuneet, eikä meillä rattaita ollut kaupassa mukana lainkaan. Vaihtoehtona tietysti olisi ollut mennä istuskelemaan pöytään vauvan kanssa ja jättää ruokien haku miehen tehtäväksi, Mutta kun halusin kuitenkin itse tulla valitsemaan, mitä ruokaa otan ja mitä salaattia haluan lautaselleni, niin vauva piti olla sylissä sen ajan. Mutta tämä nyt oli pienenpieni miinus näiden kaikkien plussapuolien keskellä. Etenkin kun tarjotinkärryjen ansiosta ruokien ottaminen kuitenkin sujui vaivatta vauva sylissäkin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!