keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ensiaskelkengät - milloin ja millaiset?

Nyt kun tuo taapero jo kipittää kovaa vauhtia tukea vasten, alkaa ensiaskelkenkien hankintakin olemaan ajankohtaista.

Vuodenaika tuo omat haasteensa tähän shoppailuun, sillä en vielä tiedä, kannattaisiko ostaa talvi- vai kevätkengät. Ihan vielähän neiti ei ulkona kävele, joten voi olla, että ehtivät lumet sulaa ennen kuin kengille on tarvetta. Mutta mistäpä sen tietää.

Joka tapauksessa yritämme pärjätä yksillä ensiaskelkengillä, sen verran hintavat nuo näyttäisivät olevan. Ja vaikka muuten suosinkin kierrätystä, näitä en uskalla käytettynä ostaa - suosituskin taitaa olla, että kyseiset kengät olisivat aina jokaiselle käyttäjälleen uudet, niin ei tule ongelmia jalan asennon yms kanssa.

Todennäköisemmin ostetaan jotkin vähän paksummat kengät, jotta ne menevät loskakeleilläkin. Katsotaan sitä vielä sitten, kun kengille on aihetta - ajatuksena on ostaa ne liikkeestä vasta sitten, kun neiti oikeasti kävelee, niin saadaan oikean kokoiset ja oikeaan vuodenaikaan sopivat kengät pikkuneidille. :) Täältä löytyikin jo hyviä vinkkejä kenkien shoppaamiseen.

Vähän googlettelin jo kenkäkauppojen tarjontaa ja muutama ihana kenkäpari sieltä osui silmiin. Sitä en vielä tiedä, että minkä merkkiset kengät olisivat parhaat.

Super Fitin supersöpöt mokkanahkakengät. 

Toiset Super Fitin ihanuudet - kyllä näissä kelpaisi tepastella!
Nämä Eccon nahkakengät on varmasti helppo pukea jalkaan. 
Älyttömän söpöt ovat nämäkin Tepsut-kengät. 

Nämä Imac-kengät olivat huomattavasti muita edullisemmat. 
Ja vielä vähän eri värimaailmaa; Bundgaard Biis.

Itsellä ei siis ole aavistustakaan noista merkeistä, että mikä olisi paras ja ensiaskeleisiin turvallisin. Onneksi tässä on vielä hetki aikaa miettiä tätä hankintaa.

Mitkä ensiaskelkengät teillä on käytössä? Miksi juuri ne? Mikä merkki on paras ja mitä asioita ensiaskelkenkiä valitessa kannattaisi ottaa huomioon?

2 kommenttia:

  1. Me ostettiin just nuo Eccon kengät sinisinä :) Otettiin ne vasta käyttöön, mutta vaikuttaa hyviltä! Eccosta ja Superfitistä oon lukenut paljon positiivista. Kirjotin tänään just postauksen meidän kenkien hankinnasta, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyy käydä lukemassa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!