keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Uuden äitiyspakkauksen ihmettelyä

Miljoona muutakin aihetta kirjoitettavana, mutta pakko naputella tämä ensimmäisenä - ennen kuin aihe ehtii vanheta. :) Maltoin sentään eilen kirjoittaa loppuun 10 kk -bloggauksen ennen tätä. :)

Uusi äitiyspakkaus julkaistiin eilen ja pakko oli itsekin käydä tutkimassa, mitä uusi pakkaus pitää sisällään. 

Ensivaikutelma uudesta pakkauksesta ei ole kovinkaan positiivinen. Jotain ihania (= edellistä pakkausta ihanempia) kuoseja siellä on, mutta yleisilmeeltään huonompi kuin edellinen.

Aika poikavoittoinen värimaailma, vai mitä?

Jotenkin tosi retro; en usko, että ihan kaikkien äitien silmää miellyttää. Vaikka retrohan on kai (edelleen) muotia, niin oisi kiva, että pakkaus oikeesti näyttäisi vuodelta 2015, eikä 1985.

Ja taas - jälleen kerran - tosi poikamaisia värejä! Nyt sentään mukana hempeää lilaa ruokalapussa ja vaipassa, mutta silti. Ei niiden vaatteiden tarvitsisi olla mitään vaaleanpunaisia, mutta olisi sitten edes muutama kaunis tyttövärinen vaate - noi keltaiset ja oranssit eivät sitä minun mielestäni ole. Tai vaihtoehtoisesti kaikki oikeesti unisex-värejä, ja ne vihreät ja siniset poissa.

Valkoinen-musta-harmaa-ruskea -yhdistelmällä saisi oikeasti aika kivan näköisiä vaatteita; kenties violettia ja turkoosia VÄHÄN mukaan. Tiedän, etten ole yksin mielipiteeni kanssa - siksi tämä pakkauksen värimaailma jaksaa ihmetyttää.

Inhokit ja (harvat) suosikit


Toppahaalari on jotenkin ällön värinen - eikä ainakaan tytölle kiva. Kätevää on, että haalarin saa makuupussiksi; ehkä vähän pidentää tämän käyttöikääkin, kun pussimalliseen voi laittaa jo vähän pienemmänkin vauvan.Makuupussista en oikein tiedä, onko se ihana vai hirveä. Vähän kumpaakin. Joka tapauksessa edellisvuoden Aappa-pussi on hienompi. :) Tää kuosi olisi voinut toimia paremmin ehkä jossain bodyssa?Vanupuku sekä sisäsukat ja -lapaset ovat väreiltään kivemmat ja neutraalimmat kuin edellisvuotisessa. Nämä edustaa sitä unisexiä, mitä itse toivoisin pakkaukseen lisää!
Myös pöllökupsi vaatteissa on kiva. Etenkin tuo kuolalappu on tosi herkullisen näköinen!
Pilvipotkari - vaikka onkin aika poikavärinen - on myös kiva. Samaten ruokalappu on kiva - ihan vaan sen takia, että se on edes vähän tyttövärinen. :D
Loput kuosit ovatkin sitten joko karmeita tai liian poikavärisiä. En tykkää.


Pyyhkeeseen on sentään saatu neutraalimman värinen reunus.Muista tarvikkeista eniten ihmettelen purulelua. Edellisvuotinen oli hyvä peruspurulelu, miksihän se on haluttu vaihtaa? Meillä äp:n purulelu tuhoutui syksyllä (ei kestänyt, kun mies keitti sen tuttipullojen kanssa...) ja tilalle löytyi Prismasta samanmoinen - lahjaksi saatiin vielä myöhemmin kolmas. Yksi hyvä juttu onkin myös se, että hyväksi havaittuja tuotteita voi kohtuullisen helposti hankkia itsekin lisää. Itse ostin purulelun lisäksi myös pakkauksessa olleita liivinsuojia lisää verkkokaupasta.Edellisvuoden pakkauksestakin löytyi inhokit ja suosikit, mutta osaan inhokeista silmä kuitenkin tottui. Yllättävän vähän äitiyspakkauksen vaatteita on tullut pidettyä päällä - tarvikkeita sen sijaan on kyllä käytetty kovasti. Toki varmaan jokainen pakkauksen vaate oli päällä edes kerran, mutta mieluummin puin silti pikkuneidille itse ostamani vaaleanpunaisen bodyn kuin pakkauksen vihreäsävyisen. Nyt varmaan alkaa kaikki pakkauksen vaatteet olla oikean kokoisia (tai pieniä), niin pitäisikin kirjoitella jatkoa aiemmalle bloggaukselle ja kertoa, mitä meillä tuli käytettyä. :)

Mitkä ovat omat suosikkisi uudesta äitiyspakkauksesta? Millaisia kuoseja toivoisit seuraavaan pakkaukseen?


2 kommenttia:

  1. Eilen heti aamulla katsoin pakkauksen läpi ja olisi toivonut sitä jo vuodelle 2014. Olisi tullut käyttöön lähes kaikki tuolle jätkälle. Esin tuo haalari/pussi olisi ollut käytössä ja vanuhaalari... ainut mitä me omasta pakkauksesta käytettiin tai siis tuli käyttöön on makuupussi. Kaikki muut ovat uudenkarheina edelleen pakkauksen sisällä :D Mutta tuo uusi pakkaus on jotain aivan ihanaa! ♡ Ja nämäkin on taas niitä makuasioita ;) jotkut tykkää jotkut ei :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!