keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

2-vuotiaan lempivaatteet

Meealla on aiemminkin ollut muutama lempivaate - tai siis sellainen vaate, jonka hän itse mieluiten valitsee päälleen tai jonka pukemisesta hän on älyttömän innoissaan.

Välillä vaatemaku vaihtelee (naisella on oikeus muuttaa mieltään!), eikä aina vaikkapa päiväkotivaatteita valitessa tiedä, onko tämä kyseinen paita juuri sinä aamuna Meean mieleen vai haluaisiko hän itse mieluummin jonkin toisen paidan. Myös kaikkein uusimmat vaatteet ja asusteet yleensä ovat alkuun lemppareita - olivatpa ne sitten mitä tahansa.

Kesän aikana lempivaatteiden ja -asusteiden valikoituminen on tullut yhä selkeämmin esille. Neidillä on selkeät suosikit, jotka pitäisi pukea aina. Välillä jopa itketään, jos joutuukin laittamaan muun vaatteen kuin sen haluamansa lempparivaatteen.

Muutama tietty vaate sieltä on kuitenkin valikoitunut ns. kestosuosikeiksi - vaatteiksi jotka kelpaavat milloin tahansa. Ja vaatteiksi, joita neiti itse hakee kaapistaan ja pukee itse päälleen. Kelistä riippumatta.

Äidin ja neidin vaatemaku ei kaikilta osin kohtaa, mutta se varmaan on aika normaalia. Olen blogissa monesti esitellyt omasta mielestäni neidin vaatekaapin helmiä, mutta nyt ajattelin esitellä ne neidin omasta mielestä mieluisimmat vaatteet. Jos neiti saisi pukea itse, hänellä olisi päällään jotain näistä!


Mopomekko (tai pituutensa puolesta nykyisin tunika) on ollut kestosuosikki viime syksystä asti. 

"Pousen" on meillä nyt ykköshitti ja AnnaElsa-vaatteita pitäisi pukea päälle aina. Toistaiseksi äiti ei ole heltynyt ostamaan kuin nämä kolme paitaa (plus laukun ja kylpyvaahdon...). 

Keli kuin keli, uikkari on aina Meean mielestä hyvä valinta! :D

Norsupuvun Meea itse haluaisi päälleen useammin kuin äiti antaa laittaa...

Haisuli-yökkäri on ehdoton suosikki yökkäreistä - ja sen Meea haluaisi pukea välillä päivälläkin.

Kenkien osalta Meean mieli vaihtelee to-del-la paljon, mutta nämä "Limmi-kengät" ovat kyllä olleet useimmiten neidin valinta.

Vielä useammin neiti valitsisi jalkaansa nämä karvavuorelliset kumpparit - ja onkin ne kesän mittaan useampaan otteeseen vetänyt jalkaansa ihan vaan kotona sisällä ollessakin...

Alkukevään Meean suosikkihattu oli äidin inhokki - kulahtanut pinkki hölmön mallinen kesähattu. H&M:ltä alkukesästä löytynyt lippis on onneksi ottanut paikkansa lempihattuna - vaikkei tämäkään äidin mielestä Meean hattuvalikoimasta hienoin ole. :D


Seuraava askel taitaa olla se, että tietyt vaatteet eivät enää kelpaa päälle ja neiti haluaa shoppaillessa itse valita mitä ostetaan. Sitä kauhulla odotellessa...

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!