perjantai 29. heinäkuuta 2016

Katsaus lastenhuoneeseen

En olekaan hetkeen blogannut lastenhuoneesta, joten ajattelin tehdä päivityksen siihen, miltä lastenhuoneessa tällä hetkellä näyttää.

Aiemmin olen lastenhuone-bloggaukset tehnyt lastenhuoneen "valmistuessa" reilu vuosi sitten keväällä sekä yhden katsauksen lastenhuoneeseen viime syksynä.

Jonkin verran on tapahtunut muutosta näistä aiemmista bloggauksista.

Kallax-hylly, vaatekaappi, taulut ja sisustusjutut (eli verhot, matto ja lamppu) ovat samat kuin aiemminkin. Muu onkin sitten uudistunut. Jotenkin sitä itse ajatteli, että eihän tässä nyt oikeastaan edes ole tehty mitään lastenhuoneeseen, mutta onhan siellä paljonkin uutta!


Jos lähdetään aikajärjestyksessä, niin ensin Meean huoneeseen muutti jo viime vuoden puolella minun vanha pöytäni ja tuolini. Olen itse saanut nämä muistaakseni 2-vuotislahjaksi ja ne olivat siis edelleen vanhemmillani tallessa. Aarnon Puun lujaa laatua, hyvin ovat kestäneet nämä vuodet! Koska Meean huoneen värimaailma on muuten huonekalujen osalta valkoinen, olen pohtinut, josko nämäkin maalaisi valkoiseksi - niillä on kuitenkin sen verran tunnearvoa, että ovat jääneet toistaiseksi puun väriseksi. Nämä ovat palvelleet Meean huoneessa erinomaisesti etenkin palapelien tekopaikkana!

Alkuvuodesta neiti muutti pinnasängystä isojen tyttöjen sänkyyn ja sen myötä myös huonejärjestys hieman muuttui, kun sänky käännettiin toisinpäin.

Ennen huhtikuisia synttäreitä saatiin vihdoin se rohjo nojatuoli pois Meean huoneesta ja tilalle huomattavasti käytännöllisempi Stuva-penkki pehmolelusäilytykseen. Onneksi tämä kelpasi pehmusteen kera myös koiralle, eikä hänen tarvinut luopua naapurikyttäyksestään. ;)
Synttärilahjaksi Meea sai ihastuttavan talohyllyn; itsehän siis voitin tämän keväällä Jollyroomin arvonnasta ja paketoin sen Meealle lahjaksi. Tilalla aiemmin olleen lipaston laitoin myyntiin ja talohyllylle löytyi sopiva paikka huoneesta.

Viimeisimpinä pikkumuutoksina huoneeseen on viikon sisällä laitettu pimennysverho (erittäin hyvä ostos!) sekä seinälle neidin päiväkodissa tekemiä maalauksia esille.


Seuraavana todo-listalla olisikin lelujen läpikäynti ja poissiivous; aika paljon on sellaista, jolla Meea ei enää leiki tai jotka on tarkoitettu selkeästi nuoremmille lapsille. Ylipäätään niitä leluja on niiiin paljon, että siivous lienee paikallaan! Myös muutamia lelujen säilytysratkaisuja pitäisi koittaa pohtia ja saada lisää selvyyttä tähän huoneeseen sen myötä. Nuo hyllythän eivät todellakaan näytä yleensä noin siisteiltä kuin näissä kuvissa - neiti osaa kyllä kerätä lelunsa kiltisti laatikoihin leikkimisen jälkeen, mutta ihan tällä tavalla niitä ei kyllä hyllyyn itse osata vielä lajitella. :)

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!