tiistai 1. syyskuuta 2015

Missä blogia voi seurata?

Syksyn saapuessa tuntuu, että ainakin itsellä on enemmän aikaa bloggailuun; sekä blogien seuraamiseen että oman blogin kirjoittamiseen. Jotenkin kesällä halusi käyttää sitä vapaa-aikaa enemmän ulkoiluun ja ihan vaan rentoutumiseen, nyt normaalin arjen taas lähtiessä rullaamaan lienee enemmän aikaa bloggailullekin.

Seuraan itse enemmän ja vähemmän aktiivisesti muutamia blogeja ja muutamia suosikkejakin sieltä on noussut - lähinnä sellaisia blogeja, joissa pääosassa on suurin piirtein saman ikäinen lapsi kuin omani. Olenkin viime aikoina aktivoitunut huomattavasti sekä blogien seuraamisessa että kommentoinnissa.

Olen yrittänyt pikkuhiljaa panostaa myös siihen, että oma blogini olisi helposti seurattavissa eri kanavien kautta. Tällä hetkellä blogia voi seurata kätevästi ainakin kolmen eri kanavan kautta - ja näihin löytyy linkki myös jokaisen bloggauksen lopusta. Nämä ovat myös niitä kanavia, joiden kautta itse seuraan suosikkiblogejani!


1) Facebook

Tein blogille oman FB-sivun keväällä ja sinne päivitän linkit uusiin bloggauksiin jota kuinkin reaaliaikaisesti. Lisäksi FB-sivulle yritän muistaa toisinaan laittaa muutakin asiaa; linkkejä, kuvia, infoa tulevista bloggauksista… FB-sivulta löytyy kätevimmin kaikki tieto!
2) Instagram

Instagram-tilini on yhdistelmä blogia ja henkilökohtaista tiliä. Pääsääntöisesti Instan kuvat ovat taapero-aiheisia, mutta välillä Instasta saattaa löytyä kuvia muustakin. Niin kuin nyt esimerkiksi tällä viikolla meidän terassikaide-projektista. Insta päivittyy lähes päivittäin (välillä useita kertoja päivässä), joten sitä kautta näet meidän kuulumisia hyvinkin reaaliaikaisesti. Linkkejä uusiin bloggauksiin laitan Instaan aika harvoin, mutta välillä niitäkin sieltä löytyy.
3) Bloglovin'

Itse löysin Bloglovin'in vasta keväällä ja olen kyllä kovin tykästynyt tähän paikkaan. Aiemmin oma blogien seuraamiseni oli melko hataraa; välillä löytyi tosi hyvä blogi, josta luin kerralla monen kuukauden postaukset - ja sitten se koko blogi unohtui. Nyt ne löydetyt hyvät blogit voi laittaa samantien Bloglovin'iin talteen ja sinne päivittyy sitten kaikkien seurattujen blogien uusimmat bloggaukset reaaliaikaisesti. Ja tosiaan siis myös Pirppunen-blogi löytyy nykyisin Bloglovin'ista!Mitä kautta itse mieluiten seuraat blogeja?


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!