maanantai 7. syyskuuta 2015

Vauvablogista perhelifestyleblogiksi

Vauvavuoden loputtua tuntui hassulta kutsua blogia enää vauvablogiksi. Eihän meillä ollut enää vauvaa!

Taaperoblogi ei ole mikään kovin vakiintunut käsite, vaikka se toisaalta hyvin olisi tätä blogia kuvannut. Taaperon asioita kun täällä pitkälti olen kirjoitellut. Silloin taisin ottaa käyttöön käsitteen perhelifestyle, joka kattaa sisälleen paljon asioita. Vaikkei blogin sisältö sinänsä mihinkään muuttunut niistä vauvavuoden höpinöistä.

Nyt alkaa kuitenkin tuntua, että ehkä blogin aihepiiriä voisi hiljalleen laajentaa ihan oikeasti sinne perhelifestylen puolelle. Mukaan vähän jotain muutakin kuin pelkkiä taaperojuttuja.

Esimerkiksi lähipäivinä ajattelin tehdä oman postauksen meidän pihan laajennuksesta, josta olen jonkin verran Instan puolellekin kuvia jo jakanut. Pihahan ei missään nimessä ole vielä valmis (eikä tule sitä edes ensi kesänä vielä olemaan), mutta jotain juttua voisi tästäkin jo nyt syntyä.

Operaatio pihan laajennus on parhaillaan käynnissä. 

Lisäksi olen miettinyt jotain sisustusaiheisia postauksia. Itsellä ei ole ollut aikaa eikä oikeastaan mielenkiintoakaan hetkeen laitella meidän kotia (lastenhuonetta lukuunottamatta), enkä ole täällä blogin puolella juurikaan kuvia omasta kodista jakanut. Mutta ajattelin jotain "miltä meiltä näyttää" -tyylisiä postauksia, joissa voisi esitellä ainakin keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneen. Sitten joskus, kun ne on siivottu esittelykelpoiseen kuntoon. :D


Miltä kuulostaa? Kiinnostaisiko lukea tällaisiakin, vähän taaperoarjen ulkopuolisia postauksia? Mistä muusta haluaisit lukea?


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Blogissani olisi sulle haaste :) http://nellixo.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-vol2.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta - aion ehdottomasti vastata tähän! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!