maanantai 7. syyskuuta 2015

Parhaat kirppislöydöt, osa 5

Touko-kesäkuussa tein muutaman aivan uskomattoman edullisen kirppislöydön. Se oikeastaan antoi alkusysäyksen tälle koko kirppislöydöt-blogisarjalle - halusin vaan alkuun esitellä jo niitä aiemmin shopattuja löytöjä ja nyt vasta muistin/ehdin nämäkin kuvailla. Uudet - nyt syksyllä bongatut - kirppislöydöt jo odottelee bloggausvuoroaan. :)

Tässä nipussa monta merkkivaatettakin; aiemmin kun merkkivaatteista kirjoitellessani mainitsinkin, että meillä ei toistaiseksi sisävaatteista ole mitään merkkivaatetta uutena ostettuna. Tässä kirppislöytöjen seassa tosiaan myös muutama niistä meidän (edullisista) merkkivaatteista!



Polarn O. Pyretin perhosmekko on ollut yksi kesän ja syksyn käytetyimmistä pitkähihaisista. Tämä on vielä sen verran leveää mallia, että mahtunee Meealle vielä pitkään tunikana. Hintaa kotipaikkakuntani FB-kirppiksellä 3 euroa. 



Noshin mekko oli ehkä yksi parhaista kirppislöydöistä; 3 euroa tästä ihanuudesta! Vähän se tietysti on jo kulunut kankaasta, mutta erittäin käyttökelpoinen vieläkin. Ja kyllähän noita merkkivaatteita tunnutaan toisinaan myyvän usealla kympillä kuluneina, rikkinäisinä ja likaisina...



Muumi-tunika oli myös etenkin keväällä paljon päällä ja tämä oli itse asiassa 1-vuotiskuvissakin mukana! Tämän mukana ostin kasan muutakin vaatetta, mutta ilman postikuluja tällä paidalla taisi olla hintaa 2 euroa.



PompDeLuxin farkut taisin ostaa kahdella eurolla. Nämä ovat jotenkin niin mystisen malliset, että ovat istuneet meidän neidin jalkaan tosi hyvin jo huhtikuusta asti - ja ovat siis edelleen tosi sopivat, vaikka monet muut housut on tällä välillä jo heitetty pienten pinoon. Vaikka nämä olivatkin erittäin edullinen löytö, nämä farkut ovat olleet myös yhdet parhaista housuista ylipäätään!



Pikku Myy -paita samassa kirppisvaatepaketissa Muumi-tunikan kanssa. Käyttö on jäänyt valitettavasti vähäiselle, koska Meea koittaa aina syödä tuota rusettia. :D Hintaa 2 e.



Ihana pöllötunika. Yksi äidin lemppareista, mutta vähän oli vielä alkukesästä reilu Meealle. Nyt alkaa olla jo sopivamman kokoinen, joten luultavasti tätä tullaan syksyllä pitämään aika paljon päällä. Pari euroa tästäkin maksoin.



Espritin paita kahdella eurolla. Istuu tosi hyvin pikkuneidin päälle ja on aika priimakunnossa edelleen, ilmeisesti ollut yhdellä lapsella käytössä ennen Meeaa.



Kesän käytetyimmät leggingsit ja äidin ehdottomat suosikit! Euron kipale FB-kirppikseltä. Kukkaleggarit on Silverjunglen, eläinleggarit H&M:n. Nämä ovat meillä olleet sen verran käytössä, että etenkin noissa kukkaleggareissa jo alkaa käytön jäljet kankaassa näkymään. Ihanat joka tapauksessa!


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!