sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Parhaat kirppislöydöt, osa 6

Ostin fb-kirppikseltä ärräpaketillisen verran vaatetta Meealle; kaikkineen hintaa tuli 30e. En siis ihan tarkkaan tiedä, paljonko näiden- tämän bloggauksen pääosassa olevien - ihanien takkien yksittäishinta lopulta oli.

Paketissa oli siis kahden takin lisäksi leggingsit, kaksi paitaa ja neljä villatakkia. Kun tuosta hinnasta vähennetään vielä postarit pois, niin ei hintaa per takki varmastikaan jää paljoa viittä euroa enempää.

Nämä takit siis menevät meillä tulevana talvena ns. kauppatakkeina. Pihaleikkeihin on sitten asut erikseen - osa odottaa vielä kaupassa. :D

Alla muutama kuva näistä ihanuuksista - tuli samalla sovitettua ensi kertaa päälle nämä takit!

Pikkuneidin valokuvaaminen käy muuten päivä päivältä vaikeammaksi, kun hän haluaisi heti nähdä ne otetut kuvat - ennen kuin koko kuvaa on edes otettu. Siksi nämäkin ovat melkoisia lähikuvia. :D Ja hienosti näyttää toisessa takissa olevan jo koirankarvojakin, kiitos Artun! :)

Yllä siis villakangastakki, joka on vielä vähän reilu - menee siis kevät-talvelle asti.

Alla muutama kuva tikkitakista; tämä on vähän naftimpi (vaikka ovat samaa kokoa 92), mutta ehkä alkutalven pakkasilla ehditään tätä muutama kerta käyttämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!